یه مجله خبری شاد و سرگرم کننده

طبقه بندی موضوعی

طرز تهیه کیک دارچینی و قهوه

جمعه, ۶ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۴۳ ق.ظ

عناصر

1 قاشق فنجان آرد کیک
1 قاشق چایخوری پودر بیکینگ
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
½ نمک قاشق چایخوری
¾ فنجان کره بدون آب
1 فنجان شکر قهوه ای تیره
4 تخم مرغ
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 قاشق چای خوری دارچین زمین
¾ فنجان شیر کامل
¼ فنجان زغال اخته خشک
¼ فنجان فندق خرد شده خرد شده
⅓ فنجان قند قهوه ای تیره
¼ فنجان شکر سفید
1 قاشق چای خوری دارچین زمین
همه مواد لازم را به لیست خرید اضافه کنید


 مرحله 1
فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد). کره و آرد یک تابه بهاره 9 اینچی. آرد ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را با هم الک کنید. کنار بگذارید

 گام 2
در یک کاسه بزرگ ، کره و 1/2/2 لیوان شکر را با هم مخلوط کنید تا سبک و کرک شود. یک بار در تخم مرغ ها بزنید ، سپس در وانیل و 1 قاشق چای خوری دارچین هم بزنید. در مخلوط آرد به طور متناوب با شیر ضرب کنید. در زغال اخته و فندق خرد کنید. خمیر را در قابلمه آماده بریزید. 1/3 فنجان شکر قهوه ای ، 1/4 فنجان شکر سفید و 1 قاشق چای خوری دارچین را با هم مخلوط کنید. روی کیک بپاشید و از خمیر چرخانید.

 مرحله 3
پخت و پز را در فر از قبل گرم شده به مدت 75 تا 80 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان داخل مرکز کیک قرار گیرد تمیز کند. بگذارید خنک شود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی