یه مجله خبری شاد و سرگرم کننده

طبقه بندی موضوعی

طرز تهیه فلاپی شکلات و کارامل

سه شنبه, ۲۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۴۰ ب.ظ

مواد لازم فلاپی شکلات و کارامل:

200 گرم شکر قهوه ای نرم
200 گرم کره

، به علاوه اضافی برای روغنکاری
2 قاشق غذاخوری شربت طلایی

350 گرم جو کامل

397 گرم می تواند کارامل

200 گرم شکلات ساده
1 قاشق غذاخوری روغن بدون آفتاب مانند آفتابگردان

 

طرز تهیه فلاپی شکلات و کارامل:


اجاق گاز را روی فن / گاز 150 درجه سانتیگراد / 130 درجه سانتیگراد قرار دهید. 2- شکر ، کره و شربت طلایی را در یک قابلمه قرار داده و به آرامی گرم کنید تا کره ذوب شود ، گاهی اوقات هم بزنید. قابلمه را از روی حرارت برداشته و در جو دوغ هم بزنید ، کاملا مخلوط کنید. مخلوط را درون یک قلع مربع 22 سانتی متر چادری و ملایم چرب کنید و با استفاده از پشت قاشق چوبی آن را به طور مساوی فشار دهید. برای 40-45 دقیقه در مرکز فر بپزید.

بگذارید مخلوط به مدت 10 دقیقه در قلع خنک شود (یا برای بهترین نتیجه ، بگذارید تا یک شب کاملاً خنک شود) ، سپس به طور مساوی روی کارامل پخش کنید. بین ضخامت کارامل اختلاف وجود دارد و هرچه بیشتر دویدن آن بیشتر شود شما بیشتر هم بزنید. اگر به نظر می رسد خیلی نازک پاپ آن است ، آن را درون یک قابلمه ریخته و برای چند دقیقه آن را جوش می زنیم. سپس بگذارید تا خنک شود - باید ضخیم تر باشد. خنک تا سفت

شکلات ها را در یک کاسه گرمازا روی یک قابلمه آب که به سختی می ریزید ذوب کنید ، سپس در روغن هم بزنید و روی پایه فلاپیک کارامل سرد بریزید. بگذارید شکلات ها تنظیم شوند ، سپس به صورت مربع برش داده شوند. قرار دادن شکلات در بالای چیزی که ماهی مرکب است می تواند مشکل را کاهش دهد ، به همین دلیل روغن اضافه می شود.

  • ملیکا شفیعی

شکلات و کارامل

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی