یه مجله خبری شاد و سرگرم کننده

طبقه بندی موضوعی

چطور در خانه دسر ترامیسو درست کنیم؟

شنبه, ۱۸ مرداد ۱۳۹۹، ۰۷:۰۲ ب.ظ

مواد لازم ترامیسو:

1 و 1/4 فنجان (300 میلی لیتر) اسپرسو بسیار گرم ، درجه حرارت گرم یا اتاق تهیه کنید
6 قاشق غذاخوری (90 میلی لیتر) Grand Marnier *
40-45 بانوی فانتزی *
16 اونس (حدود 2 فنجان ؛ 450 گرم) ماسکارپون ، سرد یا در دمای اتاق
1/4 فنجان (60 میلی لیتر) رم تیره
4 تخم بزرگ پاستوریزه ، جدا شده *
1/2 فنجان (100 گرم) شکر گرانول ، تقسیم شده *
2 فنجان (480 میلی لیتر) خامه سنگین یا کرم شلاق سنگین
1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
1/8 قاشق چایخوری نمک
پودر کاکائو طبیعی یا هلندی فرآیند نشده

طرز تهیه ترامیسو:

 

شما به یک قابلمه / ظرف مخصوص پخت 9 × 13 اینچی با حداقل ظرفیت فنجان 12-14 نیاز دارید. کنار بگذارید و آماده رفتن باشید!
نیمی از باندها را غوطه ور کنید: هر یک از دو لایه آبدار و کرم ماسکارپون 2 لایه تشکیل می دهید. بیایید با لایه 1 بانوی بانوی پرنده شروع کنیم. اسپرسو و گراند مارییر را در یک کاسه کم عمق با هم چفت کنید. یک باره ، هر یک از قسمت های سریع لادنفینگر را به سرعت در مخلوط اسپرسو فرو کنید. شما نمی خواهید خانم ماسه سنگ را با مایع بیش از حد اشباع کنید زیرا در این صورت مادربزرگ ها مزه دار می شوند. فقط یک سرعت سریع در هر طرف است. نگهدارنده های نگهدارنده را در قابلمه تنظیم کنید تا یک لایه جامد تهیه شود. در صورت لزوم ، برخی از بانک های نگهدار را برش دهید تا جای خالی پر شود. مخلوط اسپرسو و باندهای نگهدارنده اسپرسو را برای یک لایه دیگر رزرو کنید.
ابتدا کرم ماسکارپون را شروع کنید: با یک میکسر دستی یا ایستاده که دارای یک دستمال یا پیوست قلاب است ، ماسکارپون را ضرب کرده و با سرعت متوسط ​​در یک کاسه بزرگ بریزید تا یکدست شود. کنار بگذارید.
یک دیگ دوتایی برای زرده تخم مرغ آماده کنید: اگر یک دیگ دوتایی دارید ، در این مرحله از آن استفاده کنید. اگر اینطور نیست ، یک کاسه ضد گرما را روی یک گلدان کوچک آب تاب آور روی حرارت کم متوسط ​​قرار دهید. اجازه ندهید که آب کف ظرف را لمس کند. با استفاده از یک شلاق یا تخم مرغ (من به راحتی از آن استفاده می کنم) ، زرده های تخم مرغ و 1/4 فنجان (50 گرم) شکر گرانول را با هم ضرب و شتم کنید تا سبک و کف شود ، حدود 5 دقیقه. از روی حرارت برداشته و بلافاصله درون مخلوط ماسکارپون بریزید. ضرب و شتم با سرعت متوسط ​​تا ترکیب.
خامه سنگین را شلاق بزنید: با یک میکسر دستی یا ایستاده که دارای اتصال ضمیمه است ، کرم سنگین و عصاره وانیل را با سرعت متوسط ​​ضرب کنید تا زمانی که قله های متوسط ​​شکل بگیرد ، در حدود 3-4 دقیقه. قله های متوسط ​​بین قله های نرم / شل و قله های سفت هستند - و یکپارچگی مناسب برای کرم تیرامیسو هستند. خامه را با هم مخلوط کرده و درون مخلوط ماسکارپون قرار دهید.
 سفیده تخم مرغ را ضرب و شتم کنید: با یک میکسر دستی یا ایستاده که دارای اتصال کاملاً تمیز و تمیز است ، سفیده تخم مرغ و نمک را با سرعت متوسط ​​ضرب کنید تا زمانی که کف کند ، حدود 1 دقیقه. به سرعت زیاد افزایش یافته و به آرامی در 1/4 لیوان شکر (50 گرم) باقی مانده ریخته شود. ضرب کنید تا قله های سفت و سخت شکل بگیرند ، حدود 4-5 دقیقه. (بیش از حد مورد ضرب و شتم قرار نگیرید زیرا سفیده تخم مرغ خشک می شود.) داخل کرم ماسکارپون بریزید.
نیمی از کرم ماسکارپون را به طور مساوی بر روی لایه زیرین گلگیرها پخش کنید. اسپاتول افست به گسترش منظمی و یکنواخت کمک می کند.
شیرهای نگهدارنده باقی مانده خانمها: شیرهای نگهدارنده را به مخلوط اسپرسو باقیمانده فرو کنید و یک به یک در بالای لایه ماسکارپون قرار دهید. هر کدام را به آرامی فشار دهید تا زیبا و جمع و جور باشند. با استفاده از اسپاتول افست ، مخلوط ماسکارپون باقی مانده را به طور مساوی در بالا پخش کنید. اگر از یک تابه به اندازه کافی بزرگ استفاده می کنید ، همه آن باید مناسب باشد (اما مطمئناً برج بالا خواهد بود!). یخچال و فریزر را به مدت 2-3 ساعت کشف کنید.
لایه کاکائو را اضافه کنید ، سپس آنرا سرد کنید: بعد از چند ساعت در یخچال ، یک لایه متراکم از پودر کاکائو را در تمام قسمت بالا الک کنید یا آنرا صاف کنید. لبه ظرف پخت را تمیز کنید. با روکش پلاستیکی یا فویل آلومینیومی بپوشانید ، سپس حداقل 8-9 ساعت دیگر و حداکثر 1 روز یخچال و فریزر کنید.
با استفاده از یک چاقوی تیز ، تیرامیسو را به صورت سرد خلال کنید. بین برش ها چاقو را تمیز کنید. یک اسپاتول کوچک مخصوص فلز برای از بین بردن برشها مفید است.
tiramisu باقیمانده را بپوشانید و حداکثر 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

  • ملیکا شفیعی

طرز تهیه ترامیسو

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی