یه مجله خبری شاد و سرگرم کننده

طبقه بندی موضوعی

۱۱ مطلب در مرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

۳۱
مرداد

عاشق شدن با کسی تجربه ای واقعاً زیبا است ...

این وحشتناک ، هیجان انگیز ، دلهره آور و به طور کلی یک غلط گیر واقعی از احساسات است که در نوبت ها بسیار شگفت انگیز و ناپسند است.

اگر خوش شانس هستید که با شخص خاصی ملاقات کرده اید و فکر می کنید عاشق آنها هستید ، احتمالاً موارد زیر را تجربه خواهید کرد.

در واقع ، تقریباً هر کس که برای دیگری افتاده است ، این مراحل را پشت سر گذاشته است ، بنابراین می توانید مطمئن باشید که اکثر افراد در زندگی شما می توانند با آنچه می گذرانید ارتباط برقرار کنند.

جهنم ، بیشتر فیلم ها و سریال های تلویزیونی هنگام به تصویر کشیدن روابط واقع بینانه ، از این مراحل بیرون کشیده اند ، زیرا مردم می توانند با آنها ارتباط برقرار کنند.

فکر می کنید ممکن است عاشق شوید؟ آنچه انتظار دارید:

مرحله اول: تحقق این که به این شخص به عنوان یک دوست بیشتر علاقه مند هستید
این غالباً از هیچ جا به چشم نمی خورد و شما را با آرواره آویزان در جایی در اطراف قطب جنوب رها می کند.

یک دقیقه با ناهار مشغول به اشتراک گذاشتن ناهار هستید ، و در دقیقه دیگر ، تایلند غذای شما تایلندی سرد می شود زیرا شما به دلیل چسبیدن بینی خود به سمت بالا و پایین خشمگین می شوید.

سپس به شما برخورد می کند: جهنم مقدس ، شما این شخص را دوست دارید.

زیاد.

بعد از این واقعیت ، مدت زمان زیادی طول نمی کشد تا نوعی از تاریخ ترتیب شود ، خواه نوشیدنی بعد از کار ، فیلم باشد ، یا یک وعده غذایی مشترک ... بدون اینکه فردی که در کنار شما در محل کار است بنشیند و تمام روز از یوزپلنگ بخورد. برچسب زدن در کنار.

مرحله دوم: دغدغه
شخصی که برای آن می روید دائماً در فکر شماست.

شما فنجان قهوه خود را بیش از حد پر می کنید زیرا به آنها فکر می کنید ، چشمان شما در کلاس یا در حین جلسه کاری در لعاب قرار می گیرد ، زیرا می خواهید قدم بعدی خود را تعیین کنید.

یک مهلت را از دست می دهید زیرا به جای اینکه بتوانید روی وظایف خود تمرکز کنید ، به این فکر می کنید که آخرین باری که آنها را دیدید چگونه به نظر می رسند.

به طور جدی ، آنها هر فکر بیداری شما را پر می کنند ، و حتی ممکن است شما را از خواب مناسب در شب باز دارند.

زن و شوهر در بیرون بغل می کنند

مرحله سوم: بت پرستی
هر کاری که انجام می دهند بسیار زیبا هستند ، اینطور نیست؟ آره این است. واقعا هست.

این مرحله همچنین به عنوان "ذبح کردن" شناخته می شود ، شما را به یک آشفتگی ژله قلب تبدیل می کند که فقط با خوشحالی از انجام کارهایی که شریک زندگی تان انجام می دهد ، است.

ممکن است شما بخاطر علاقه شان به ساندویچ های عظیم و کثیف که هنگام خوردن غذا به سرشان می خورند بیفتید ، یا راهی را که در شب خروپف می کند کاملاً شایان ستایش پیدا کند.

شما لایه های پیاز را لایه برداری می کنید و این فرد را بهتر می شناسید ، و تقریباً هر کاری که انجام می دهند بیشترین کار در کل دنیا است.

آنها نمی توانند کار اشتباهی انجام دهند ، آنها شگفت آور هستند ، و شما می خواهید فقط خود را به هم ببندید تا هرگز ، هرگز نیازی نباشید که مجدداً از هم جدا شوید.

شاید کمتر از قسمت خیاطی ، اما هنوز هم. ADORBS.

مرحله چهارم: بی نظمی و ناامنی
اینجاست که با شخص جدی درگیر می شوید ، اما شما هنوز هم درمورد اینکه دقیقاً چه احساسی نسبت به شما دارند احساس عدم اطمینان می کنید زیرا برای گفتگو درباره آن خیلی عصبی هستید ، بنابراین بی پروا و روان هستید و نسبت به آنچه می گویید نگران هستید. (BREATHE) و فکر کنید که آنها احتمالاً معتقدند که شما یک احمق کامل هستید و آیا متوجه شدند که دئودورانت خود را فراموش کرده اید ، بهتر است آنها را از نزدیک بغل نکنید (BREATHE) اما اگر آنها را در آغوش نکشیدید ، ممکن است فکر کنند که شما نمی خواهید واقعاً آنها را به همان اندازه که دوست دارید دوست دارید اما نمی خواهید آنها فکر کنند که بو دارند و (و تنفس وحشی) ...

^ مثل آن

در این مرحله ، شما همه چیز را وسواس خواهید کرد ، خواه خیلی طولانی منتظر بمانید که پاسخ دهید متن را بفرستید اگر آخرین باری که شما برای خوردن غذا سفارش داده اید ، بیش از حد شرارت آور است.

شما روی پوسته های تخم مرغ خیالی قدم می زنید ، فکر می کنید که آنها و رفتارهای شما تحت میکروسکوپ هستند.

آنها نمی کنند.

آنها به احتمال زیاد به همان اندازه شما ناامن هستند ، و شما هر دو معادل عاطفی را در حال اجرا مانند EMUS وحشت زده در حالی انجام می دهید که ناامیدانه سعی می کنید آن را در بیرون خنک نگه دارید.

همچنین ممکن است دوست داشته باشید (مقاله زیر ادامه می یابد):

چگونه بگوییم اگر دختری شما را دوست دارد: 12 علامت پاک او را به شما معرفی می کند
اگر عاشق هستید چگونه می دانید؟ 10 علامت قطعی واقعی است.
زمان مناسب گفتن "من تو را دوست دارم" چه موقع است؟
12 علامت که شما در حال دوست داشتن یک پسر بتا هستید (و چرا این یک چیز خوب است)
8 دلیل خوش بینی اگر نگران باشید هرگز عشق نمی یابید
سقوط از عشق: 5 علامت احساسات شما برای آنها در حال محو شدن است


مرحله پنجم: صمیمیت افزایش یافته است
شما ممکن است قبلاً چندین بار در کنار هم خوابیده باشید ، اما مدتی طول می کشد تا با یک شخص واقعاً راحت باشید.

هرچه وقت بیشتر در کنار هم بگذرانید ، صمیمی تر واقع می شوید: دیوارهای محافظتی ریزش می کنند ، به یکدیگر اجازه می دهید کمی نزدیک تر شوید ، شاید داستانهایی را درباره گذشته خود به اشتراک بگذارید.

حتی ممکن است خود را در شرایطی پیدا کنید که به یکی دیگر از اعضا کمک می کنید

  • ملیکا شفیعی
۲۱
مرداد

مواد لازم فلاپی شکلات و کارامل:

200 گرم شکر قهوه ای نرم
200 گرم کره

، به علاوه اضافی برای روغنکاری
2 قاشق غذاخوری شربت طلایی

350 گرم جو کامل

397 گرم می تواند کارامل

200 گرم شکلات ساده
1 قاشق غذاخوری روغن بدون آفتاب مانند آفتابگردان

 

طرز تهیه فلاپی شکلات و کارامل:


اجاق گاز را روی فن / گاز 150 درجه سانتیگراد / 130 درجه سانتیگراد قرار دهید. 2- شکر ، کره و شربت طلایی را در یک قابلمه قرار داده و به آرامی گرم کنید تا کره ذوب شود ، گاهی اوقات هم بزنید. قابلمه را از روی حرارت برداشته و در جو دوغ هم بزنید ، کاملا مخلوط کنید. مخلوط را درون یک قلع مربع 22 سانتی متر چادری و ملایم چرب کنید و با استفاده از پشت قاشق چوبی آن را به طور مساوی فشار دهید. برای 40-45 دقیقه در مرکز فر بپزید.

بگذارید مخلوط به مدت 10 دقیقه در قلع خنک شود (یا برای بهترین نتیجه ، بگذارید تا یک شب کاملاً خنک شود) ، سپس به طور مساوی روی کارامل پخش کنید. بین ضخامت کارامل اختلاف وجود دارد و هرچه بیشتر دویدن آن بیشتر شود شما بیشتر هم بزنید. اگر به نظر می رسد خیلی نازک پاپ آن است ، آن را درون یک قابلمه ریخته و برای چند دقیقه آن را جوش می زنیم. سپس بگذارید تا خنک شود - باید ضخیم تر باشد. خنک تا سفت

شکلات ها را در یک کاسه گرمازا روی یک قابلمه آب که به سختی می ریزید ذوب کنید ، سپس در روغن هم بزنید و روی پایه فلاپیک کارامل سرد بریزید. بگذارید شکلات ها تنظیم شوند ، سپس به صورت مربع برش داده شوند. قرار دادن شکلات در بالای چیزی که ماهی مرکب است می تواند مشکل را کاهش دهد ، به همین دلیل روغن اضافه می شود.

  • ملیکا شفیعی
۱۹
مرداد

مواد لازم نوشیدنی آلوئه ورا:


10 سانتی متر ساقه آلوئه ورا
آب نیم لیمو
1 فنجان عسل (اختیاری)
300 میلی لیتر آب چشمه

طرز تهیه نوشیدنی آلوئه ورا:

برگ آلوئه ورا را با یک چاقوی تیز پوست کنید. با برداشتن نیش و سپس بقیه پوست سبز شروع کنید. پوست سبز سمی است ، بنابراین تمام پوست را از بین ببرید. سپس ژل را برداشته و آن را زیر آب بشویید.
ژل آلوئه ورا را درون کاسه مخلوط کن قرار دهید.
نصف آب لیمو را روی آن بریزید. در صورت تمایل عسل را اضافه کنید.
آب چشمه را بریزید و مخلوط کنید.

نوشیدنی آلوئه ورا در یک بطری تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید تا خنک شود.

 

  • ملیکا شفیعی
۱۸
مرداد

مواد لازم ترامیسو:

1 و 1/4 فنجان (300 میلی لیتر) اسپرسو بسیار گرم ، درجه حرارت گرم یا اتاق تهیه کنید
6 قاشق غذاخوری (90 میلی لیتر) Grand Marnier *
40-45 بانوی فانتزی *
16 اونس (حدود 2 فنجان ؛ 450 گرم) ماسکارپون ، سرد یا در دمای اتاق
1/4 فنجان (60 میلی لیتر) رم تیره
4 تخم بزرگ پاستوریزه ، جدا شده *
1/2 فنجان (100 گرم) شکر گرانول ، تقسیم شده *
2 فنجان (480 میلی لیتر) خامه سنگین یا کرم شلاق سنگین
1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
1/8 قاشق چایخوری نمک
پودر کاکائو طبیعی یا هلندی فرآیند نشده

طرز تهیه ترامیسو:

 

شما به یک قابلمه / ظرف مخصوص پخت 9 × 13 اینچی با حداقل ظرفیت فنجان 12-14 نیاز دارید. کنار بگذارید و آماده رفتن باشید!
نیمی از باندها را غوطه ور کنید: هر یک از دو لایه آبدار و کرم ماسکارپون 2 لایه تشکیل می دهید. بیایید با لایه 1 بانوی بانوی پرنده شروع کنیم. اسپرسو و گراند مارییر را در یک کاسه کم عمق با هم چفت کنید. یک باره ، هر یک از قسمت های سریع لادنفینگر را به سرعت در مخلوط اسپرسو فرو کنید. شما نمی خواهید خانم ماسه سنگ را با مایع بیش از حد اشباع کنید زیرا در این صورت مادربزرگ ها مزه دار می شوند. فقط یک سرعت سریع در هر طرف است. نگهدارنده های نگهدارنده را در قابلمه تنظیم کنید تا یک لایه جامد تهیه شود. در صورت لزوم ، برخی از بانک های نگهدار را برش دهید تا جای خالی پر شود. مخلوط اسپرسو و باندهای نگهدارنده اسپرسو را برای یک لایه دیگر رزرو کنید.
ابتدا کرم ماسکارپون را شروع کنید: با یک میکسر دستی یا ایستاده که دارای یک دستمال یا پیوست قلاب است ، ماسکارپون را ضرب کرده و با سرعت متوسط ​​در یک کاسه بزرگ بریزید تا یکدست شود. کنار بگذارید.
یک دیگ دوتایی برای زرده تخم مرغ آماده کنید: اگر یک دیگ دوتایی دارید ، در این مرحله از آن استفاده کنید. اگر اینطور نیست ، یک کاسه ضد گرما را روی یک گلدان کوچک آب تاب آور روی حرارت کم متوسط ​​قرار دهید. اجازه ندهید که آب کف ظرف را لمس کند. با استفاده از یک شلاق یا تخم مرغ (من به راحتی از آن استفاده می کنم) ، زرده های تخم مرغ و 1/4 فنجان (50 گرم) شکر گرانول را با هم ضرب و شتم کنید تا سبک و کف شود ، حدود 5 دقیقه. از روی حرارت برداشته و بلافاصله درون مخلوط ماسکارپون بریزید. ضرب و شتم با سرعت متوسط ​​تا ترکیب.
خامه سنگین را شلاق بزنید: با یک میکسر دستی یا ایستاده که دارای اتصال ضمیمه است ، کرم سنگین و عصاره وانیل را با سرعت متوسط ​​ضرب کنید تا زمانی که قله های متوسط ​​شکل بگیرد ، در حدود 3-4 دقیقه. قله های متوسط ​​بین قله های نرم / شل و قله های سفت هستند - و یکپارچگی مناسب برای کرم تیرامیسو هستند. خامه را با هم مخلوط کرده و درون مخلوط ماسکارپون قرار دهید.
 سفیده تخم مرغ را ضرب و شتم کنید: با یک میکسر دستی یا ایستاده که دارای اتصال کاملاً تمیز و تمیز است ، سفیده تخم مرغ و نمک را با سرعت متوسط ​​ضرب کنید تا زمانی که کف کند ، حدود 1 دقیقه. به سرعت زیاد افزایش یافته و به آرامی در 1/4 لیوان شکر (50 گرم) باقی مانده ریخته شود. ضرب کنید تا قله های سفت و سخت شکل بگیرند ، حدود 4-5 دقیقه. (بیش از حد مورد ضرب و شتم قرار نگیرید زیرا سفیده تخم مرغ خشک می شود.) داخل کرم ماسکارپون بریزید.
نیمی از کرم ماسکارپون را به طور مساوی بر روی لایه زیرین گلگیرها پخش کنید. اسپاتول افست به گسترش منظمی و یکنواخت کمک می کند.
شیرهای نگهدارنده باقی مانده خانمها: شیرهای نگهدارنده را به مخلوط اسپرسو باقیمانده فرو کنید و یک به یک در بالای لایه ماسکارپون قرار دهید. هر کدام را به آرامی فشار دهید تا زیبا و جمع و جور باشند. با استفاده از اسپاتول افست ، مخلوط ماسکارپون باقی مانده را به طور مساوی در بالا پخش کنید. اگر از یک تابه به اندازه کافی بزرگ استفاده می کنید ، همه آن باید مناسب باشد (اما مطمئناً برج بالا خواهد بود!). یخچال و فریزر را به مدت 2-3 ساعت کشف کنید.
لایه کاکائو را اضافه کنید ، سپس آنرا سرد کنید: بعد از چند ساعت در یخچال ، یک لایه متراکم از پودر کاکائو را در تمام قسمت بالا الک کنید یا آنرا صاف کنید. لبه ظرف پخت را تمیز کنید. با روکش پلاستیکی یا فویل آلومینیومی بپوشانید ، سپس حداقل 8-9 ساعت دیگر و حداکثر 1 روز یخچال و فریزر کنید.
با استفاده از یک چاقوی تیز ، تیرامیسو را به صورت سرد خلال کنید. بین برش ها چاقو را تمیز کنید. یک اسپاتول کوچک مخصوص فلز برای از بین بردن برشها مفید است.
tiramisu باقیمانده را بپوشانید و حداکثر 3 روز در یخچال نگهداری کنید.

  • ملیکا شفیعی
۱۶
مرداد

سارا خوئینی‌ها یا سارا وثوقی زادهٔ ۳ خرداد ۱۳۵۳ در تهران هنرپیشه سینما، تلویزیون و تئاتر ایران است.

زندگی هنری

خوئینی‌ها بازیگری را برای اولین بار در سال ۱۳۶۹ با بازی در فیلم ویدئویی صبحگاه خونین ساخته فرامرز باصری تجربه کرد که با همسرش همبازی بود.

او در سال ۱۳۷۰ با فیلم سینمایی گل‌ها و گلوله‌ها ساخته ناصر مهدی‌پور به سینما آمد. سپس در فیلم تلویزیونی طالع عشق به نقش حلیمه دایه پیامبر اسلام ظاهر شد. در این سه فیلم که با چنگیز وثوقی همبازی بود از نام سارا وثوقی استفاده کرد.

پس از چند سال دوری از سینما، او دور جدید بازیگری خود را با فیلم دوستان ساخته علی شاه‌حاتمی در سال ۱۳۷۸ و با نام واقعی خود یعنی «سارا خوئینی‌ها» آغاز کرد. او در این فیلم با مهناز افشار و یوسف مرادیان همبازی بود. سپس در فیلم بالای شهر پایین شهر در نقش اصلی، همبازی محمدرضا گلزار شد. وی در سال ۱۳۸۳ در نقش اصلی فیلم سینمایی نقاب در کنار محمدرضا شریفی نیا، امین حیایی و پارسا پیروزفر بازی کرد و در همان سال در فیلم اسپاگتی در هشت دقیقه با بازی و کارگردانی رامبد جوان نقش اصلی را ایفا کردسارا خوئینی‌ها، با بازی مقابل امین تارخ در سریال معصومیت از دست رفته شبکه سوم سیما در نقش «حمیرا» (زن دلفریب و عشوه گر عرب) برای اهالی تلویزیون شناخته شد. او برای بازی در این سریال، در جشنواره برنامه‌های تلویزیون سال ۱۳۸۳ و ۱۳۸۴ به عنوان بهترین بازیگر نقش اول زن مورد تقدیر قرار گرفت

بعد از بازی در کارهای سینمایی، دعوت مهدی فخیم‌زاده را برای بازی در فیلم‌هایش پذیرفت و در سریال تلویزیونی بی‌صدا فریاد کن به عنوان نقش اول جلوی دوربین رفت. او در فیلم سینمایی یکی از ما دو نفر با بازی بهرام رادان و کارگردانی تهمینه میلانی، بازیگر و دستیار کارگردان بود.

در سال ۱۳۹۰ در تئاتر «عشق اتفاقی نیست که بیفتد» به روی صحنهٔ تالار وحدت رفت این نمایش مورد استقبال هنرمندان بنام سینما و تئاتر واقع شد که موفقیت این نمایش و استقبال بیش از انتظار مردم باعث دو اجرایی شدن نوبت نمایش آن شد.

زندگی شخصی

سارا خوئینی‌ها که با نام مستعار سارا وثوقی نیز بازی کرده‌است، فارغ‌التحصیل کارشناسی گرافیک از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران است

سارا خوئینی‌ها در تهران به دنیا آمده‌است و به همراه یک خواهر و سه برادر سومین فرزند خانواده محسوب می‌شود

وی همسر سابق چنگیز وثوقی (برادر بهروز وثوقی) است و نام هنری سارا وثوقی که در دو سال اول فعالیت هنری استفاده می‌کرد، برگرفته از نام فامیل همسرش بود.

زندگی مشترک وی با چنگیز وثوقی کمتر از دو سال به طول انجامید و منجر به جدایی شد.

همسر(ها)

چنگیز وثوقی[۳] (۱۳۶۹۱۳۷۰)

یوسف مرادیان (جدا شده)[۴][۵]

فرزندان

غنچه وثوقی و شایان مرادیان[۳]

مدرک تحصیلی

کارشناسی گرافیک از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران

همسر سارا خوئینی ها

 

  • ملیکا شفیعی
۱۴
مرداد

5 مزایای شگفت انگیز اسفناج که هرگز نمی دانید ممکن است شما طرفدار اسفناج نباشید اما این پنج مزیت شگفت انگیز از خوردن اسفناج به طور منظم شما را متقاعد می کند که آن را به رژیم روزانه خود اضافه کنید.Drishti Banerjee | بروزرسانی شده: 03 ژوئیه 2019 18:35 ISTTweeterfacebookReddit
5 مزایای شگفت انگیز اسفناج که هرگز نمی دانید اسفناج سرشار از ویتامین های A ، C و K ، منیزیم ، آهن و منگنز است
هر نیازی که مصرف می کنید یا با بیماری مبارزه می کند و یا با آن تغذیه می کند. آنچه را که می خواهید غذای شما برای شما انجام دهد انتخاب کنید یا می توانید از یک بچه 90 بخواهید که اسفناج چیست! اسفناج یکی از گیاهان معروف و مشهور کارتونی "Popeye - مرد دریانوردی" است که از محبوبیت زیادی برخوردار است و دارای سبزیجات دارای برگ سبز و دارای ارزش غذایی بالایی است. از نظر علمی با نام Spinacia Oleracea ، spianch متعلق به خانواده amaranth است و مربوط به چغندر و quinoa است. می توانید آن را به صورت خام در سالاد ، بخارپز ، مخلوط شده در سوپ یا با سایر سبزیجات تهیه کنید. این ماده بسیار متنوع است که به روش های مختلفی قابل استفاده است. اسفناج سرشار از ویتامین های A ، C و K ، منیزیم ، آهن و منگنز است. خوردن این سبزی برگ سبز ممکن است از سلامت چشم ، کاهش استرس اکسیداتیو و کاهش فشار خون در بین سایر عملکردهای سلامتی برخوردار باشد. خواه آن را دوست دارید یا نه ، اسفناج مطمئناً سبزی است که باید در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید.
 
پنج مزیت شگفت انگیز سلامتی از خوردن اسفناج به طور منظم به عنوان بخشی از رژیم غذایی روزانه شما:

1. استخوان ها را تقویت می کند

اسفناج یک منبع غنی از ویتامین K است که به ترویج تولید پروتئینی به نام استئوکالک کمک می کند و این باعث تقویت کلسیم در استخوان ها می شود. علاوه بر اینکه سرشار از ویتامین K است ، اسفناج همچنین منبع عالی کلسیم و ویتامین D ، فیبر رژیم غذایی ، پتاسیم ، منیزیم و ویتامین C است که همگی مواد مغذی مهمی برای سلامتی استخوان ها هستند.
 (همچنین بخوانید: روی این مواد مغذی برای استخوانهای سالم و قوی بارگیری کنید)
مصرف کلسیم تغذیه ای استخوان ها قوی است اسفناج استخوان های شما را تقویت می کند.
 
2. بینایی و سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می کند
اسفناج حاوی بتا کاروتن ، زاکزانتین ، لوتئین و کلروفیل است - همه اینها مسئول بهبود بینایی و تقویت سیستم ایمنی بدن هستند. لوتئین و زاکزانتین در ماکولا که بخشی از شبکیه است که به عنوان ضد آفتاب طبیعی عمل می کند ، ذخیره می شود و چشم شما را از آسیب نور محافظت می کند. این امر همچنین به کاهش خطر ابتلا به تخریب ماکولا کمک می کند. به همین دلیل به اکثر افراد توصیه می شود بیشتر و بیشتر سبزی بخورند.

(همچنین بخوانید: ویتامین ها برای بینایی خوب)
EyeSpinach بینایی چشم شما را بهبود می بخشد. اعتبار تصویر: iStock
 
3. باکتری ها و ویروس ها را دفع می کند

اسفناج سرشار از ویتامین A است که به پوست و غشاهای مخاطی ما کمک می کند تا انواع باکتری ها و ویروس ها را بطور موثری دفع کنیم. علاوه بر این ، این ویتامین برای تولید سبوم برای مرطوب نگه داشتن موها ضروری است. ویتامین A برای رشد کلیه بافتهای بدن از جمله پوست و مو مفید است. بنابراین سبزیجات بیشتری را بار کنید تا خطر ریزش مو و عفونت کاهش یابد.
 (همچنین بخوانید: 5 غذا و گیاهانی که می توانند حجم مو را افزایش دهند)
باکتریهای آنتراکس vizag vishakhapatnam
اسفناج باکتریها و سایر ویروس های مضر را از بدن ما دفع می کند

4- سلامت قلب را ارتقا می بخشد

ویتامین C موجود در اسفناج توانایی جلوگیری از چین و چروک و محافظت از ما در برابر بیماری های چشمی ، مشکلات سلامتی قبل از تولد و بیماری های قلبی عروقی را دارد. همچنین وجود محتوای لوتئین است که از ضخیم شدن دیواره شریان ها جلوگیری می کند و در نتیجه خطر حمله قلبی را کاهش می دهد. علاوه بر این ، حاوی نیتریت است که نه تنها به جلوگیری از بروز حمله قلبی کمک می کند بلکه بیماری های قلبی مرتبط با رسوب چربی را نیز درمان می کند.
 (همچنین بخوانید: 8 ماده مغذی اساسی برای قلب سالم)
سلامت قلب اسفناج سلامت قلب را بهبود می بخشد.

5- انرژی شما را حفظ می کند

اسفناج میزان لازم منیزیم در بدن را برای شما فراهم می کند که به شما در تولید انرژی برای کارهای روزانه کمک می کند. اسفناج همچنین یک منبع عالی فولات است ، یک ماده مغذی است که به بدن شما کمک می کند تا غذا را به انرژی قابل استفاده تبدیل کند. علاوه بر این ، بدن بیشتر قلیایی می تواند به شما در حفظ انرژی روز کمک کند و اسفناج یکی از سبزیجات است که از نظر طبیعت قلیایی است.
 (همچنین بخوانید: 6 ماده غذایی که باید بخورید تا سطح انرژی خود را بالا ببرید)
EnergySpinach به بدن کمک می کند تا انرژی را به یک شکل قابل استفاده تبدیل کند. اعتبار تصویر: iStock

حالا که از چندین فواید سلامتی اسفناج آگاه هستید ، دست خود را در برخی از بهترین دستور العمل های اسفناج ما امتحان کنید.

1. کنگر فرنگی اسپانیایی و اسفناج Dip

چه کسی گفت اگر سبز باشد ، کسل کننده است؟ تعطیلات آخر هفته را با ادویه های تازه پخته شده و این تنوع شگفت انگیز اسفناج در شستشو جمع کنید.
 
اسفناج غوطه وری شیر اسفناج سالم.

2. سوپ اسفناج ادویه دار را با کلوت پنیر کلاتی

این غذای کلاسیک سوپ اسفناج شماست که با آب دهان پنبه ای کلوچه های پنیر سرو می شود.
سوپ اسفناج 625
سوپ اسفناج با Croutons
 
3. اسفناج را با سس قارچ و پنیر پخته کنید

آخرین آهنگ ها را فقط در JioSaavn.com گوش دهید
یک دستور العمل دوست داشتنی برای شام با لایه های اسفناج ، قارچ ، پنیر و همه چیزهای خوب.
اسفناج به این دستور العمل ها محدود نمی شود و همیشه می توانید پیچ و تاب شخصی خود را اضافه کنید. این را به عنوان الهام بگیرید و Popeye را در درون خود بیرون بیاورید!

  • ملیکا شفیعی
۱۲
مرداد

مواد لازم مربای هندوانه:


2 فنجان هندوانه خالص
¼ فنجان آب لیمو تازه
2 فنجان شکر سفید
6 قاشق غذاخوری (2 بسته) پودر پودر (با عنوان "قند کم" یا "نیازی به قند لازم نیست")

 

طرز تهیه مربای هندوانه:


هندوانه پوره شده ، آب لیمو و شکر را در گلدان بگذارید. یک جوش نورد بیاورید ، سپس گرما را کم کنید تا بجوشد.
پکتین را اضافه کرده و بلافاصله آن را با یک شستشوی دستی یا چنگال خرد کنید ، بنابراین بدون جمع شدن حل می شود.
مربای هندوانه را دوباره به جوش بیاورید ، سپس حرارت را کم کنید تا بجوشد و بجوشد و هر دقیقه به مدت 20 دقیقه هم بزنید.
کوزه هندوانه را درون یک کوزه میسونی بریزید. این مربای هندوانه پس از خنک شدن کاملاً تنظیم می شود.
این مربای هندوانه را می توان کنسرو کرد ، یا می توانید به سادگی آن را در یخچال نگهداری کنید (تا 1 ماه در یخچال تازه می ماند).

  • ملیکا شفیعی
۱۰
مرداد

رؤیا میرعلمی (متولد ۱۰ شهریور ۱۳۵۷ در قزوین[۱]) بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون است. وی فارغ‌التحصیل مقطع کارشناسی طراحی صحنه از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران است. بیشتر فعالیت‌های او در حوزه تئاتر است.

سینما شهر قصه (۱۳۹۸)

خواب زده‌ها (۱۳۹۲)

آقا یوسف (۱۳۸۹)

بیداری (۱۳۸۷)

صبح روز هفتم (۱۳۸۷)

برادر (۱۳۸۷)

تلویزیون[ویرایش]

صفر بیست و یک (۱۳۹۹)

فوق لیسانسه‌ها (۱۳۹۸)

ترور خاموش (۱۳۹۸)

شش قهرمان و نصفی (۱۳۹۷)

دلدادگان (۱۳۹۶)

لیسانسه‌ها (۱۳۹۵۱۳۹۶)

شمعدونی (۱۳۹۴)

عصر پاییزی (۱۳۹۲)

زمانه (۱۳۹۱)

حیرانی(۱۳۹۰)

وجدان آشفته (۱۳۸۸)

برای دومین بار

طراح صحنه و لباس و بازی[ویرایش]

رژیستورها نمی‌میرند (۱۳۸۰)

مضحکه شبیه قتل (۱۳۸۲)

نمایش (اجراها)[ویرایش]

وقتی کبوترها ناپدید شدند (۱۳۹۸)

مادر (۱۳۹۸)

تراس (۱۳۹۸)

زندانی خیابان دوم (۱۳۹۶)

روز عقیم (۱۳۹۶)

اتاق (۱۳۹۶)

سعدی تابستان سی‌ودو (۱۳۹۵)

همسایه ی آقا (۱۳۹۵)

راپورت‌های شبانه دکتر مصدق (۱۳۹۵)

ناسور (۱۳۹۵)

جان گز (۱۳۹۴)

مضحکه شبیه قتل (۱۳۹۴)

مادر مانده (۱۳۸۸)

اهل قبور (۱۳۸۸)

مهر هفتم (۱۳۸۸)

بیداری خانهٔ نسوان (۱۳۸۷)

آتن-مسکو (۱۳۸۷)

خواب بیوقت حوریه (۱۳۸۷)

بیداری خانه نسوان (۱۳۸۷)

طناب (۱۳۸۵)

همسایهٔ آقا (۱۳۸۵)

تکیهی ملت (۱۳۸۴)

دن کامیلو (۱۳۸۴)

حرفی به جای حرفی دیگر (۱۳۸۲)

قرمز و دیگران (۱۳۸۲)

تیاتر اجباری (۱۳۸۳)

پنهانخانه پنج در (۱۳۷۹)

خیشخانه (۱۳۷۸)

بازیخانه (۱۳۷۸]

واقعه در مجلس سودابه خوانی (۱۳۷۸)

صداپیشگی[ویرایش]

کتاب صوتی شهر غصه (۱۳۹۵)

جوایز[ویرایش]

کاندید بهترین بازیگر زن در پنجمین جشنواره تلویزیونی جام جم «بخش مردمی» برای بازی در سریال لیسانسه‌ها

جایزه بهترین بازیگر زن کمدی از هجدهمین جشنواره حافظ

کاندید بهترین بازیگر زن در کانون منتقدان تئاتر ایران سال ۹۶ برای بازی در نمایش مضحکه شبیه قتل

کاندید بهترین بازیگر زن در سی و پنجمین جشنواره تئاتر فجر برای نمایش ناسور

جایزه دومین بازیگری زن برای بازی در نمایش جان گز از پانزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت

جایزه اول بازیگری برای نمایش زمان لرزه ازبیست و نهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر

جایزه اول بازیگری تله تئاتر بچه‌های من بچه‌های آفریقا از بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر

جایزه سوم بازیگری برای نمایش رژیسورها نمی‌میرند از نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر

هفت بار کاندیدای بهترین بازیگر تئاتر در جشن بازیگر خانه تئاتر برای نمایش‌های تکیه ملت، بیداری خانه نسوان، همسایه آقا، همه فرزندان خانم آغا، ورود آقایان ممنوع، شایعات

زمینه فعالیت

تئاتر، سینما، تلویزیون

تولد

۱۰ شهریور ۱۳۵۷ ‏(۴۱ سال)
قزوین، ایران

محل زندگی

تهران

ملیت

ایرانی

پیشه

بازیگر

همسر(ها)

حسین کیانی

فرزندان

کارن کیانی

 

  • ملیکا شفیعی
۰۷
مرداد

برای ترویج رشد و جلوگیری از ایجاد قالب و آفات مانند قارچهای قارچ ، گاهی اوقات لازم است برگهای مرده یا مرده را از گیاه خود جدا و از بین ببرید. این به گیاه کمک می کند تا انرژی را به سالم ترین برگ ها ارسال کند ، زیرا برگهای زرد و قهوه ای ترد دیگر سبز نمی شوند.
این راهنمای گام به گام از گیاه مامان را دنبال کنید تا یاد بگیرید که چگونه بطور صحیح گیاهان خود را تر و تمیز کنید!

مرحله 1
وسایل خود را جمع کنید. به یک جفت قیچی تیز یا قیچی هرس احتیاج دارید.

چگونه گیاهان خود را اصلاح کنید: لوازم
گام 2
تمام برگ های زرد یا قهوه ای ترد را پیدا کنید. برگهای ریخته شده را به آرامی از خاک جدا کنید ، زیرا می توانند آفات را جذب کرده و محیطی را برای شکوفایی قالب ایجاد کنند.

چگونه گیاهان خود را مرتب کنید - برگهای آسیب دیده را بیابید
مرحله 3
اگر به باکتری ها یا بیماری لکه برگ مشکوک است ، تیغه های قیچی تیز یا برش های هرس خود را با مالیدن الکل در بین هر اسلیپ پاک کنید. اگر به دلیل پیری ، عدم رطوبت ، و یا لکه های آفتاب سوختگی ، فقط برگهای ترد قهوه ای را از بین می برید. قبل از برش تیغه ها را با آب مرطوب کنید - این به جلوگیری از آسیب بافت سالم کمک می کند.

چگونه گیاهان خود را مرتب کنید - قیچی را پاک کنید
مرحله 4
برگ هایی که کاملاً قهوه ای یا زرد رنگ هستند را در پایه قرار دهید - در نزدیکی ساقه یا در خاک. حتماً برگها را خسته نکنید ، زیرا این می تواند به قسمتهای سالم گیاه آسیب برساند.

چگونه گیاهان خود را اصلاح کنید: به پایان رسید قهوه ای
مرحله 5
برای نکات برگ قهوه ای یا زرد ، فقط لبه یا نقاط لکه دار را از بین ببرید.

نکته راهنمایی گیاهان حرفه ای:
مراقب باشید هنگام هرس بیش از 20٪ از کل گیاه را از بین نبرید. برای جلوگیری از برداشتن بیش از حد بسیاری از برگها به طور همزمان ، ممکن است نیاز به مراحل هرس داشته باشید.

حالا که گیاه شما بعد از مدل موهای خود تازه به دنبالش است ، اگر خاک خشک است و به هیچ وجه دوباره شکوفا می شوید ، به آن کمی گل و لعاب بدهید.

  • ملیکا شفیعی
۰۵
مرداد

به طور کلی ، و هنگامی که مردم آنها را در حد اعتدال مصرف می کنند ، کشمش یک ماده غذایی سالم و مقوی است که می توانید به رژیم غذایی اضافه کنید. کشمش منبع خوبی از مواد مغذی ضروری ، مواد معدنی و انرژی به شکل کالری و قند است.

خود کشمش در طول روز یک میان وعده سریع و ساده درست می کند. افراد می توانند از آنها به عنوان برترین برای ماست یا غلات استفاده کنند ، همچنین می تواند آنها را در بسیاری از محصولات دیگر ، مانند کالاهای پخته شده ، مخلوط دنباله و گرانولولا قرار دهد.

فواید
کشمش می تواند به هضم غذا و مبارزه با سلول های سرطانی کمک کند.
کشمش می تواند یک ماده مفید و مفید برای رژیم غذایی باشد.

کمک به هضم

کشمش ممکن است روشی ساده برای کمک به سالم ماندن دستگاه گوارش باشد. کشمش حاوی فیبرهای محلول مفید است ، که بدن را به مدفوع می دهد و کمک می کند تا از روده راحت تر عبور کند. این ممکن است به بهبود هضم و ترویج منظم کمک کند.

از کم خونی جلوگیری کنید

کشمش ممکن است در جلوگیری از کم خونی نقش داشته باشد. آنها حاوی مقادیر خوبی آهن ، مس و ویتامین های لازم برای ساخت گلبول های قرمز و حمل اکسیژن در بدن هستند.

از اسیدیته زیاد جلوگیری کنید

کشمش حاوی مقادیر قابل توجهی مواد معدنی مفید مانند آهن ، مس ، منیزیم و پتاسیم است. این مواد معدنی قلیایی یا اساسی در مقیاس pH هستند و ممکن است به تعادل سطح اسیدیته در معده کمک کنند.

ریسک پایین تر از عوامل خطر بیماری های قلبی

یک مطالعه ارسال شده به پزشکی کارشناسی ارشد ، خاطرنشان کرد: خوردن منظم کشمش ممکن است در مقایسه با سایر میان وعده ها ، باعث کاهش عوامل خطر قلبی عروقی مانند فشار خون شود. دلیلش این است که کشمش یک غذای سدیم کم است که همچنین منبع خوبی از پتاسیم را دارد و به آرامش عروق خونی کمک می کند.

مبارزه با سلول های سرطانی

کشمش همچنین منبع خوبی از ترکیبات آنتی اکسیدانی است.

آنتی اکسیدان های غذایی ضروری هستند ، زیرا ممکن است بدن را از آسیب اکسیداتیو و رادیکال های آزاد محافظت کنند. آسیب اکسیداتیو و رادیکالهای آزاد عوامل خطر در بسیاری از انواع سرطان ، رشد تومور و پیری است.

از سلامت چشم محافظت کنید

کشمش حاوی پلی فنول است ، آنتی اکسیدان هایی هستند که ممکن است سلول های چشم را از آسیب رادیکال آزاد محافظت کنند. این به نوبه خود ممکن است به محافظت از چشم در برابر اختلالات چشم مانند دژنراسیون ماکولا وابسته به سن و آب مروارید کمک کند.

سلامت پوست را بهبود بخشید

آنتی اکسیدان ها ممکن است به جوان نگه داشتن سلول های پوست کمک کرده و از آسیب دیدگی پیری سلول ها جلوگیری کنند. کشمش همچنین حاوی مواد مغذی ارزشمندی از جمله ویتامین C ، سلنیوم و روی است. این ترکیب از مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها ممکن است علاوه بر کمک به رژیم غذایی ، که بر ایجاد سلامت خوب پوست تمرکز دارد ، کمک کند.

قند خون را پایین بیاورید

مطالعه پزشکی بعد از تحصیلات پزشکی همچنین خاطرنشان کرد که در مقایسه با خوردن سایر تنقلات ، خوردن منظم کشمش ممکن است به کاهش قند خون فرد کمک کند. اگرچه کشمش حاوی مقادیر بیشتری قند نسبت به میوه تازه است ، اما مصرف کشمش در مقایسه با میان وعده های فرآوری شده باعث کاهش هموگلوبین a1c ، که نشانه ای از مدیریت قند خون است.

این بدان معنی است که مصرف کشمش ممکن است روشی عالی برای ارضای ولع شیرین باشد.

  • ملیکا شفیعی