یه مجله خبری شاد و سرگرم کننده

طبقه بندی موضوعی

مواد لازم شیرینی کشمشی:

• پودر هل - 1/4 قاشق چایخوری.
• نشاسته ذرت - 1/2 فنجان.
• شکر - 1 و 1/2 فنجان.
• آجیل بادام زمینی - 20 گرم.
• قه - فنجان 1 و 1/2.
• کشمش - 200 گرم.
• آب - 150 میلی لیتر.

طرز تهیه شیرینی کشمشی:
کشمش ها را در شب خیس کنید و سپس آب آن را تخلیه کرده و داخل مخلوط کن قرار دهید ، خمیری درشت درست کنید.
نشاسته ذرت را در یک کاسه بریزید ، آب آن را اضافه کنید تا آن را درون یک دوغاب تبدیل کنید.
در یک قابلمه گرم کنید ، آجیل بادام زمینی را اضافه کنید ، تا کمی رنگ تغییر کند.
به آن حتی شکر اضافه کنید ، آب آن را بپزید تا شکر حل شود.
خمیر کشمش را اضافه کنید ، آنرا بپزید و یکبار این جوش آمد.
در همان تابه ، دوغاب نشاسته ذرت را اضافه کنید ، به طور مداوم مخلوط کنید. بعداً ، مقدار کمی گچ را به مقدار کمی اضافه کنید ، هنگامی که یک ملاقه در یک نقطه از زمان سنگین می شود و به یک قوام غلیظ تبدیل می شود و گزه از آن بیرون می رود.
در آخر ، پودر هل را اضافه کنید ، حلوا را درون یک سینی قرار دهید. بگذارید خنک شود و سپس آنها را به قطعات برش دهید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی