یه مجله خبری شاد و سرگرم کننده

طبقه بندی موضوعی

زرده تخم مرغ قسمت زرد در مرکز تخم مرغ است. آنها حاوی مقادیر زیادی کلسترول هستند ، همچنین طیف وسیعی از مواد مغذی حیاتی و فواید سلامتی را به همراه دارند.

تخم مرغ یک ماده غذایی کم چرب و پرمصرف مواد مغذی است که دسترسی و تهیه آن بسیار آسان است و آنها را به عنوان یک ماده غذایی عالی برای بسیاری از افراد در سراسر جهان تبدیل می کند.

آنها بسیار متنوع هستند. افراد می توانند تخم مرغ ها را به چند روش مختلف تهیه کنند یا از آنها در بسیاری از جنبه های تهیه غذا ، پخت و پز و پخت استفاده کنند.

در این مقاله فواید و تجزیه غذایی زرده تخم مرغ را توضیح می دهیم. ما همچنین آنها را با سفیده تخم مرغ مقایسه می کنیم و نکاتی در مورد نحوه ایمن خوردن آنها می دهیم.

فواید
خوردن زرده تخم مرغ ممکن است خطر ابتلا به ناراحتی دستگاه گوارش را در فرد کاهش دهد.
خوردن سفیده و زرده تخم مرغ بهمراه یک تخم مرغ کامل ، تعادل مناسب پروتئین ، چربی و کالری را ایجاد می کند. این ترکیب به اکثر افراد اجازه می دهد بعد از خوردن تخم مرغ در وعده های غذایی احساس کامل و رضایت بیشتری کنند.

با این حال ، بررسی سال 2019 نشان می دهد که بیشتر مواد مغذی موجود در یک تخم مرغ در زرده قرار دارند. توزیع پروتئین ها ، با این حال ، حتی در کل تخم مرغ است.

این بررسی چندین مزیت را که ممکن است مواد مغذی و پروتئین موجود در زرده تخم مرغ داشته باشد ، برجسته می کند ، از جمله:

خطر پایین تر از پریشانی دستگاه گوارش: این مزیت ممکن است به دلیل پروتئین زرده تخم مرغ مانند فسوویتین باشد که ممکن است تعداد ترکیبات موجود در بدن را که باعث التهاب می شود ، کاهش دهد.
سیستم ایمنی تقویت شده: ترکیبات خاصی به نام گلیکوپپتیدهای سولفاته در غشای زرده تخم مرغ وجود دارند. اینها ممکن است تولید ماکروفاژها را تحریک کنند ، سلولهایی در سیستم ایمنی بدن هستند که بدن را در برابر بیماری و عفونت محافظت می کنند.
فشار خون پایین: در این بررسی ، زرده تخم مرغ حاوی چندین ترکیب به نام پپتید است که تحقیقات نشان داده است فشار خون را در موشها به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. فشار خون بالا یک عامل خطر برای بیماری های قلبی عروقی است.
کاهش خطر مشکلات بینایی: انجمن قلب آمریکا اعلام کرده است که زرده ها منبع قابل توجهی لوتئین و زاکسانتین هستند. این کاروتنوئیدها ممکن است در برابر آب مروارید و دژنراسیون ماکولا محافظت کنند ، دو مشکل چشم شایع که اغلب پس از سن 55 سالگی ایجاد می شوند.
شایان ذکر است که بسیاری از مطالعات در این بررسی اثر زرده تخم مرغ را در انسان آزمایش نکرده اند. در عوض ، آنها آزمایشات را در آزمایشگاه یا حیوانات انجام می دادند. بنابراین ممکن است این یافته ها برای انسان صدق نکند.

محققان همچنین کاوش در مورد پتانسیل ایمنی تحریک کننده های مختلف به نام ایمونوگلوبولین ها ، که در زرده تخم مرغ وجود دارند ، آغاز کرده اند.

به عنوان مثال ، یک مطالعه در سال 2017 نشان داد که موش های ماده احتمال ابتلا به هلیکوباکتر پیلوری - باکتری هایی که معمولاً باعث عفونت روده می شوند - پس از مصرف ضد VacA IgY ، یک ایمونوگلوبولین موجود در زرده تخم مرغ کمتر آلوده می شوند.


تغذیه
پختن تخم مرغ در روغن باعث افزایش چربی یک ظرف می شود.
محتوای غذایی یک زرده تخم مرغ به اندازه ، منشا و فرآوری تخم مرغ و همچنین گونه هایی که از آن به دست می آید بستگی دارد.

ارزش غذایی نهایی زرده تخم مرغ بسته به نوع آماده سازی آنها بسیار متفاوت است. به عنوان مثال ، پختن تخم مرغ کامل در روغن ممکن است چربی و کلسترول یک ظرف تخم مرغ را دو برابر یا حتی سه برابر کند.

طبق گفته وزارت زراعت ایالات متحده ، یک زرده بزرگ از یک استاندارد تخم مرغ بزرگ موارد زیر را ارائه می دهد:

55 کالری
2.70 گرم پروتئین
4.51 گرم چربی
184 میلی گرم (میلی گرم) کلسترول
0.61 گرم کربوهیدرات
0.10 گرم شکر
0 گرم فیبر رژیم غذایی
زرده تخم مرغ حداقل هفت ماده معدنی اساسی دارد ، از جمله:

کلسیم
اهن
منیزیم
فسفر
پتاسیم
سدیم
فلز روی
زرده تخم مرغ منبع بسیار زیادی از ویتامین ها ، به خصوص ویتامین های محلول در چربی و آب است.

در جدول زیر میزان ویتامین یک زرده بزرگ (17 گرم) تخم مرغ بیان شده است.

تیامین 0.030 میلی گرم
ریبوفلاوین 0.090 میلی گرم
نیاسین 0.004 میلی گرم
ویتامین B-6 0.060 میلی گرم
ویتامین B-12 0.332 میکروگرم (میلی گرم)
ویتامین A 64.8 میکروگرم
ویتامین E 0.439 میلی گرم
ویتامین D (D-2 و D-3) 0.918 میکروگرم
ویتامین K 0.119 میکروگرم
تخم مرغ ، بلدرچین ، غاز و بوقلمون حاوی مقادیر بیشتری از بسیاری از مواد مغذی حیاتی نسبت به تخم مرغ است.

زرده در مقابل سفیده تخم مرغ
در مقایسه با 2.7 گرم پروتئین موجود در زرده یک تخم بزرگ و بزرگ ، رنگ سفید 3.6 گرم را فراهم می کند.

در حالی که سفیده پروتئین بیشتری را فراهم می کند ، زرده تقریباً تمام ویتامین ها و مواد معدنی محلول در آب و مواد معدنی موجود در تخم ها را در خود جای می دهد. تحقیقات نشان می دهد که مصرف تخم مرغ کامل نسبت به خوردن تنها تخم مرغ فواید قابل توجهی دارد.

به عنوان مثال ، یک مطالعه در سال 2017 نشان داد که مردانی جوان که بلافاصله پس از انجام تمرینات مقاومت در برابر تخم مرغ کامل خوردند ، میزان متابولیسم عضلانی نسبت به افرادی که فقط سفیده تخم مرغ مصرف می کردند ، دارای میزان بالاتری بودند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی