خواص تره فرنگی چیست؟ + فواید تره فرنگی چیست؟
فواید سلامتی
تره فرنگی مانند سیر و پیاز متعلق به یک خانواده سبزیجات به نام سبزیجات آلیوم است. از آنجا که تره فرنگی ها به سیر و پیاز مربوط می شوند ، آنها حاوی بسیاری از ترکیبات مفید مشابه موجود در این سبزیجات خوب و مورد مطالعه برای سلامتی هستند.
پشتیبانی قلبی عروقی توسط تره فرنگی ارائه می شود
تره فرنگی حاوی مقادیر مهمی از فلاونوئید کائمپرفرول است ، که بارها نشان داده شده است که به محافظت از آوندهای رگهای خونی ما از آسیب ، از جمله آسیب های مولکول های اکسیژن بیش از حد واکنش پذیر کمک می کند. جالب اینجاست که یکی از مکانیسم های درگیر در این محافظت از رگ های خونی ممکن است شامل افزایش تولید اکسید نیتریک (NO) ، یک گاز طبیعی است که به رقیق سازی و شل شدن رگ های خونی کمک می کند و همچنین کاهش تولید آن دی متیلارژینین نامتقارن (ADMA) ، ماده ای که تولید NO را مسدود می کند.
غلظت مهم آنها در ویتامین B فولات در غده های تره فرنگی غافل است. فولات در یکی از اشکالهای فعال زیستی آن (5-متیل تتاهیدروفولات یا 5MTHF) به صورت تره فرنگی موجود است و در سراسر گیاه (از جمله قسمت کامل برگ ، نه تنها برگ و لامپ تحتانی) وجود دارد. در حالی که درست است که ما هنوز حدود 50٪ 5MTHF بیشتر از گل را از لامپ ها دریافت می کنیم ، این توزیع فولات در سراسر گیاه باعث می شود تره فرنگی یک ماده غذایی محافظت کننده قلبی از بالا به پایین باشد. (فولات یک ویتامین پیچیده مهم B برای حمایت از سیستم قلبی و عروقی ما است ، زیرا به حفظ سطح هموسیستئین در تعادل مناسب کمک می کند. مقادیر زیاد هموسیستئین بسیار خطرناک برای بسیاری از بیماری های قلبی عروقی است.)
همچنین در تره فرنگی غلظت چشمگیر پلی فنولهای آنتی اکسیدانی وجود دارد. این پلی فنول ها نقش مستقیمی در محافظت رگ های خونی و سلول های خونی ما در برابر آسیب اکسیداتیو دارند. مقدار کل پلی فنول (TPC) از تره فرنگی ها به طور متوسط حدود 33 میلی گرم معادل اسید گالیک (GAE) در 100 گرم بخش خوراکی تازه (FEP) است. در مقابل ، مقدار TPC فلفل قرمز به طور متوسط 27 میلی گرم است. گوجه فرنگی گیلاس ، 24 میلی گرم؛ و هویج ، 10 میلی گرم بنابراین حتی اگر تره فرنگی نسبت به برخی دیگر از سبزیجات Allium از نظر کل پلی فنول ها کمتر متمرکز باشد (سیر حدود 59 میلی گرم GAE / 100g FEP را فراهم می کند ، و پیازها حدود 76 میلی گرم را تأمین می کنند) ، اما از نظر این ماده مغذی هنوز یک ماده غذایی بسیار با ارزش هستند. آنتی اکسیدان ها و به همین دلیل مزایای مهم قلبی عروقی را در اختیار ما قرار می دهند.
سایر مزایای سلامتی تره فرنگی
متأسفانه ، تره فرنگی ها توجه کمتری نسبت به سایر سبزیجات آللیوم خود (به خصوص سیر و پیاز) از تحقیقات کمتری برخوردار کرده اند و به همین دلیل ، مستندات کمتری در مورد مزایای بهداشتی احتمالی آنها وجود دارد. با توجه به محتوای قابل توجه پلی فنول آنها ، از جمله مقادیر قابل توجه آنها در Kaempferol ، انتظار داریم از نظر پشتیبانی از بسیاری از مشکلات بهداشتی مربوط به استرس اکسیداتیو و التهاب سطح پایین مزمن ، با سیر و پیاز همپوشانی داشته باشیم. این مشکلات بهداشتی شامل آترواسکلروز ، دیابت نوع 2 ، چاقی ، آرتریت روماتوئید و التهاب آلرژیک مجاری هوایی است. ما همچنین انتظار داریم که شاهد ترشحات زیادی برای محافظت در برابر انواع مختلفی از سرطان ، که احتمالاً از جمله سرطان روده بزرگ است ، باشد. یادآوری این نکته حائز اهمیت است که حتی در غیاب مطالعات تحقیقاتی برای تأیید مزایای سلامتی ، تره فرنگی هنوز به همان خانواده سبزیجات آللیوم به عنوان پیاز و سیر تعلق دارد و حاوی بسیاری از مواد حمایتی بهداشتی است که مشابه (یا یکسان با) مواد موجود در آنها است. سبزیجات Allium.
شرح
تره فرنگی ، که از نظر علمی با عنوان Allium porrum شناخته می شود ، مربوط به سیر ، پیاز ، صدف و پیازچه است. تره فرنگی ها مانند پیازچه های بزرگ به نظر می رسند ، داشتن یک لامپ بسیار کوچک و ساقه بلند استوانه ای سفید از لایه های مایع که به برگهای صاف و سبز پیچیده و پیچیده جریان می یابد. تره فرنگی های کاشته شده معمولاً حدود 12 اینچ طول و یک تا دو اینچ قطر دارند و دارای طعمی معطر هستند که یادآور صدف اما شیرین تر و لطیف تر است.
با طعم لطیف تر و شیرین تری نسبت به پیاز ، تره فرنگی ها لمس لطیفی را به دستور العمل ها اضافه می کنند بدون اینکه بر سایر طعم های موجود وجود داشته باشد. اگرچه تره فرنگی در طول سال وجود دارد ، اما آنها در فصلی از پاییز تا اوایل بهار وقتی که در بهترین حالت خود قرار دارند ، هستند.
فلاونوئیدهای موجود در تره فرنگی بیشتر در قسمت تحتانی برگ و لامپ آنها متمرکز است. فلاونول کائمپرفرول یکی از فلاونوئیدهای برتر تره فرنگی است و همچنین در برگ و لامپ تحتانی متمرکز است. تره فرنگی از نظر مقدار کائمپرفول از پیازهای سفید بالاتر است ، اما هنوز هم کمی کمپر نسبت به پیاز قرمز وجود دارد. برای انواع دیگر فلاونوئیدها از جمله کورستین ، تره فرنگی ها غلظت کمتری را نسبت به بیشتر انواع پیاز ارائه می دهند.
چگونه لذت ببریم
چند ایده سریع خدمت
تره فرنگی و رازیانه سالم. با آب لیمو و آویشن تازه چاشنی بزنید.
تره فرنگی ریز خرد شده را به سالادها اضافه کنید.
ویشیسوایز درست کنید ، یک سوپ سرد تهیه شده از تره جات پخته شده و سیب زمینی.
برای طعم دادن به مواد اضافی تره فرنگی را به آبگوشت و خورش اضافه کنید.
تره فرنگی بافته شده با رازیانه یا خردل خرد شده ، یک غذای جانبی فوق العاده برای ماهی ، مرغ یا استیک درست می کنند.
تره فرنگی خرد شده را به دستور غذای املت یا فریتاتای مورد علاقه خود اضافه کنید.
دستور العمل های WHF در مورد تره فرنگی های ویژه
تخم مرغ طعم دار بیش از سبزیجات سالم
ماهی قزل آلا را با تره فرنگی سرخ کرده
سبزی های سوئیت
اگر حتی دستور العمل ها و روش های تهیه تره فرنگی Nutrient Rich Rich Way را بیشتر می خواهید ، ممکن است بخواهید کتاب «غذاهای سالم جهان» را کاوش کنید.
مشخصات تغذیه ای
اگرچه نسبت به سایر سبزیجات آلییوم (به ویژه سیر و پیاز) کمتر تحقیق شده است ، با این حال تره فرنگی حاوی بسیاری از ترکیبات گوگرد است که یا مشابه ترکیبات گوگردی در این سبزیجات با تحقیق بهتر هستند. آنها همچنین حاوی مقدار چشمگیر پلی فنول ها ، از جمله کائمپرفرول فلاونوئید هستند. به خودی خود ، مقدار قابل توجهی گوگرد موجود در تره فرنگی ممکن است نقش مهمی در پشتیبانی از سیستم های آنتی اکسیدانی و سم زدایی بدن و همچنین تشکیل بافت همبند ما داشته باشد. تره فرنگی منبع عالی ویتامین K است. آنها منبع بسیار خوبی از منگنز ، ویتامین B6 ، مس ، آهن ، فولات و ویتامین C هستند. تره فرنگی همچنین منبع خوبی برای ویتامین A است (به صورت کاروتنوئیدها ، فیبرهای غذایی ، منیزیم ، ویتامین E ، کلسیم و اسیدهای چرب امگا 3. فولات موجود در تره فرنگی تا حدودی به شکل فعال زیستی 5-متیل تترا هیدروفولات (5-MTHF) موجود است.
آشنایی با نمودار سیستم رتبه بندی مواد غذایی
به منظور بهتر کمک به شما در شناسایی غذاهایی که غلظت زیادی از مواد مغذی را برای کالری موجود در آن ها دارند ، ما یک سیستم رتبه بندی مواد غذایی ایجاد کردیم. این سیستم به ما امکان می دهد غذاهایی را که از نظر مواد مغذی خاص سرشار هستند ، برجسته کنیم. نمودار زیر مواد مغذی را نشان می دهد که این ماده غذایی منبع خوبی ، بسیار خوب یا خوبی است (در زیر نمودار می توانید جدول ای را توضیح دهید که این مدارک را توضیح می دهد). اگر یک ماده مغذی در نمودار ذکر نشده باشد ، لزوماً به این معنی نیست که مواد غذایی حاوی آن نیستند. این بدان معنی است که مواد مغذی در مقدار کافی یا غلظت کافی برای دیدار با معیارهای رتبه بندی ما ارائه نمی شود. (برای مشاهده پروفایل مغذی این ماده غذایی که شامل مقادیر ده ها ماده مغذی است - نه فقط آنهایی که به عنوان عالی ، بسیار خوب یا خوب معرفی شده اند - لطفا از لینک زیر نمودار استفاده کنید.) برای مطالعه دقیق این نمودار ، باید در گوشه بالا سمت چپ نگاهی بیندازید که در آنجا نام غذا و اندازه وعده غذایی را که برای محاسبه ترکیبات مغذی مواد غذایی استفاده کردیم پیدا خواهید کرد. این اندازه وعده های غذایی به شما می گوید که چه مقدار از مواد غذایی مورد نیاز برای غذا را برای به دست آوردن مقدار مواد مغذی موجود در نمودار به دست خواهید آورد. حال ، با بازگشت به خود نمودار ، می توانید در کنار نام ماده مغذی جستجو کنید تا مقدار مواد مغذی ارائه شده ، درصد ارزش روزانه (DV٪) که این مقدار را نشان می دهد ، تراکم مواد مغذی را که ما برای این ماده غذایی و مواد مغذی محاسبه کرده ایم. و رتبه ای که در سیستم رتبه بندی ما ایجاد کرده ایم. برای اکثر رتبه بندی های مواد مغذی ما ، استانداردهای دولت برای برچسب زدن مواد غذایی را که در "ارزشهای مرجع برای برچسب زدن به مواد غذایی" در سازمان غذا و داروی ایالات متحده یافت می شود. اطلاعات پس زمینه و جزئیات بیشتر درباره سیستم رتبه بندی ما را بخوانید.