یه مجله خبری شاد و سرگرم کننده

طبقه بندی موضوعی

خواص شگفت انگیز هویج برای سلامتی

جمعه, ۸ فروردين ۱۳۹۹، ۱۰:۵۹ ب.ظ

هویج یکی از سبزیجات مورد بررسی در تحقیقات اخیر در مورد غذاهای سرشار از بتاکاروتن و سلامت استخوان بود. به طور خاص ، مصرف سبزیجات زرد / نارنجی و سبز مورد بررسی قرار گرفت تا ببینیم میزان مصرف بیشتر به توده استخوانی بیشتر است. جالب است بدانید ، شرکت کنندگانی که حداقل یک وعده در روز از سبزیجات زرد / نارنجی یا سبز می خورند نسبت به شرکت کنندگان که کمتر از یک وعده در روز می خورند دارای وزن استخوان سالم تری بودند. علاوه بر این ، شرکت کننده هایی که روزانه کمتر از یک وعده غذایی می خورند ، در واقع توده استخوانی در سطح داشتند که می تواند آنها را در معرض مشکلات سلامتی مربوط به استخوان قرار دهد. آنچه در مورد این مطالعه برای ما جالب توجه بود مقدار نسبتاً کمی از سبزیجات زرد / سبز همراه با مزایای سلامتی استخوان بود. از طریق این تحقیق ، به ما یادآوری شد که چقدر می توان با تغییرات نسبتاً ناچیز در یک برنامه غذایی ، به ویژه تغییراتی که غذاهای غنی از بتاکاروتن و هویج را شامل می شوند ، حاصل کرد.
بسیاری از افراد با یک پوشش نوع سفید که می تواند روی هویج های پوست کنده - بخصوص هویج کودک - شکل گرفته باشد ، آشنا هستند. یک مطالعه جدید به ما کمک کرده است تا درک کنیم که چرا این "سرخ شدن" رخ می دهد. هنگامی که هویج ها پوست کنده می شوند ، فرایند لایه برداری بیرونی ترین لایه محافظ ریشه هویج را از بین می برد. بدون این بیرونی ترین لایه محافظ ، هویج در حفظ رطوبت کامل خود مشکل بیشتری دارد و به راحتی آبگیری می شود. این کمبود آب ، مرحله "سرخ شدن" را که ما می بینیم ، تعیین می کند. بعلاوه ، برای کمک به محافظت از خود در برابر صدمه به دنبال از بین رفتن بیرونی ترین لایه آن ، هویج ممکن است یک لایه محافظ جدید از فنل ها ایجاد کند و این لایه جدید مبتنی بر فنل به ظاهر "سرخ سفید" کمک می کند. اما پس از غرق شدن مجدد در آب ، سلول های هویج می توانند مقداری از رطوبت از بین رفته پس از لایه برداری را جذب کنند ، و این هیدراتاسیون دوباره هویج نیز می تواند به بازگرداندن رنگ نارنجی آن کمک کند. در حالی که ما هنوز تحقیقاتی را درمورد افزایش فواید سلامتی ناشی از لایه بردار شدن هویج مشاهده نکردیم ، ما دوست داریم بدانیم که "سرخ سفید" روی هویج منعکس کننده یک واکنش طبیعی در برابر کم آبی و سنتز مواد فنلی است ، نه دلیل نگرانی.

خواص هویج
در سراسر وب سایت ما ، انتخاب غذاهای ارگانیک معتبر را به عنوان روشی برای کاهش خطر آلودگی های ناخواسته و افزایش احتمال غنای مواد مغذی توصیه می کنیم. یک مطالعه جدید با مقایسه هویج معمولی در مقابل هویج های ارگانیک برای غنای بیشتر مواد مغذی از روش های رشد ارگانیک به شواهد اضافه شده است. در این مطالعه سطح کاروتنوئیدها ، فنلها و ویتامین C در مقایسه با هویجهای غیر آلی و مقادیر بیشتر در هر سه دسته در هویجهای آلی مقایسه شد.
هویج گیاهی است که معمولاً به صورت خام و پخته از آن لذت می برد. در حالی که ما ایده هویج خام و پخته شده را در یک برنامه غذایی سالم دوست داریم ، اما ما نیز خوشحال شدیم که مطالعه جدیدی درباره تأثیر پخت و پز بر مواد معدنی موجود در هویج مشاهده کردیم. در این مطالعه ، یکی از روش های انتخاب شده برای پخت و پز زمان بخار نسبتا کوتاه 6 تا 7 دقیقه بود. روش سریع بخارپز ما برای هویج از همین رویکرد برای پخت و پز هویج با مدت زمان کمی کوتاه تر (5 دقیقه) استفاده می کند. شش ماده معدنی مختلف (پتاسیم ، فسفر ، آهن ، روی ، منیزیم و کلسیم) در این مطالعه مورد بررسی قرار گرفت و میانگین تلفات مواد معدنی برای هر شش بعد از 6 تا 7 دقیقه بخار شدن کمتر از 25 درصد بود. (از آنجا که زمان بخار سریع ما تا حدودی کوتاه تر است ، در صورت استفاده از زمان پخت و پز 5 دقیقه ای ما نیز انتظار می رود درصد کمی پایین تر باشد.) ما دوست داریم وقتی بخارپز بخار شد بیش از 75 درصد از این مواد معدنی هویج را حفظ کنیم. به خصوص برای افرادی که پخته شده را بیش از هویج خام ترجیح می دهند ، این سطح از نگه داشتن مواد معدنی باعث می شود مصرف هویج سریع بخارپز بسیار ارزشمند باشد.
توصیه های WHF
در حالی که هویج را می توان در رنگهای مختلف و از سفیدها و زردها تا قرمزها و بنفشها لذت برد - متداول ترین هویج موجود در ایالات متحده به رنگ نارنجی است. به همین دلیل ، ما رویکردی را به هویج توصیه می کنیم که از آنها به عنوان سبزی در دسته زرد / نارنجی استفاده می شود. (برای اطلاعات بیشتر در مورد سبزیجات زرد / نارنجی ، لطفا به مشاور سبزیجات ما مراجعه کنید.) به عنوان حداقل هدف روزانه مصرف سبزیجات از گروه زرد / نارنجی ، ما 1/2 لیوان در روز را توصیه می کنیم. یک مقدار مصرف بهینه بیشتر یک فنجان در روز خواهد بود. البته در کنار هویج ، سبزیجات مانند سیب زمینی شیرین ، کدو حلوایی تابستانی و ذرت زرد می توانند در کل روزانه زرد / نارنجی شما کمک کنند.

اگر به جای آن از نارنجی یا زرد ، هویج قرمز یا بنفش را انتخاب می کنید ، توصیه می کنیم هویج خود را به عنوان بخشی از زیر گروه سبزیجات قرمز / بنفش درمان کنید. بار دیگر ، می توانید اطلاعات بیشتر در مورد این گروه را در مشاور سبزیجات ما کسب کنید. حداقل میزان مصرف توصیه شده ما برای این زیر گروه 1/2 فنجان در روز و مصرف بهینه ما توصیه می شود یک فنجان است. چغندر ، فلفل قرمز ، گوجه فرنگی قرمز ، و بادمجان نمونه هایی از سایر سبزیجات موجود در این زیر گروه قرمز / بنفش ، درست در کنار هویج بنفش هستند.

فواید سلامتی
هویج شاید به دلیل داشتن منابع غنی از مواد مغذی آنتی اکسیدانی که در واقع برای آنها نامگذاری شده است شناخته شده است: بتاکاروتن. با این حال ، این سبزیجات ریشه ای خوشمزه منبع نه تنها بتاکاروتن ، بلکه طیف گسترده ای از سایر مواد مغذی حامی سلامتی هستند.

فواید آنتی اکسیدانی هویج
تمام انواع هویج حاوی مقادیر ارزشمندی از مواد مغذی آنتی اکسیدان است. در این دسته از مواد مغذی شامل آنتی اکسیدان های سنتی مانند ویتامین C و همچنین آنتی اکسیدان های گیاهی مانند بتاکاروتن هستند. در بیشتر انواع هویج ، بتاکاروتن بسیار زیادترین ماده مغذی آنتی اکسیدانی است که بیش از 95٪ کل کاروتنوئیدها را در بسیاری از انواع هویج تشکیل می دهد. سایر کاروتنوئیدها که معمولاً در هویج وجود دارند شامل آلفاکاروتن و لوتئین هستند. در زیر برخی از مواد مغذی رایج آنتی اکسیدان موجود در هویج ذکر شده است.

کاروتنوئیدها
آلفا کاروتن
بتاکاروتن
لوتئین
اسیدهای هیدروکسی سینامیک
کافئین اسید
اسید کوmaric
اسید فرولیک
آنتوسیانین ها
سیانیدین
مالوینین
برای فواید آنتوسیانین ، می خواهید انواع قرمز و بنفش هویج را انتخاب کنید. در برخی مطالعات ، میزان آنتوسیانین بالاترین مقدار در آن است که اغلب به آن "هویج سیاه" گفته می شود. به نظر غیر مسلح ، این گونه ها تقریباً به رنگ سیاه دیده می شوند ، اما در واقع سایه های بسیار عمیق و تیره بنفش هستند. اما یادآوری این نکته حائز اهمیت است که هویج از همه رنگ ها ، آنتی اکسیدان خوبی را برای شما فراهم می کند.

فواید قلبی و عروقی هویج
در مطالعات گسترده در مورد مواد غذایی و سلامتی ، هویج اغلب در میان سبزیجات زرد / نارنجی گنجانده شده و برای تأثیر سلامت آنها مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. در حالی که این مطالعات صرفاً روی هویج متمرکز نشده است ، آنها هنوز شواهدی درباره هویج و فواید قلبی عروقی آنها ارائه داده اند. در یک مطالعه در مقیاس بزرگ از هلند ، شرکت کنندگان به مدت 10 سال پیگیری شدند و برنامه های غذایی آنها برای مصرف میوه و سبزیجات در چهار دسته رنگ سبز ، نارنجی / زرد ، قرمز / بنفش و سفید مورد بررسی قرار گرفت. در بین این چهار دسته رنگ ، غذاهای پرتقال / زرد - و به ویژه غذاهایی با سایه های عمیق تر از نارنجی و زرد - بود که به عنوان محافظت کننده ترین بیماری در برابر بیماری های قلبی و عروقی (CVD) مشخص می شد. در این گروه غذایی پرتقال / زرد رنگ تیره ، هویج به عنوان تنها غذای کاهش خطر ابتلا به CVD تعیین شد. شرکت کنندگان که کمترین میزان مصرف هویج را داشتند ، کمترین میزان کاهش خطر ابتلا به CVD را داشتند ، حتی اگر هنوز مزایای کاهش خطر از مصرف هویج خود را دریافت کنند. با این حال ، شرکت کننده هایی که حداقل 25 گرم هویج مصرف کردند (با 25 گرم کمتر از یک چهارم فنجان) خطر ابتلا به CVD را به میزان قابل توجهی پایین می آورد. و گروه های شرکت کننده که 50- یا 75 گرم بیشتر می خورند ، خطر ابتلا به CVD حتی کاهش می یابد! ما مطمئن نیستیم که چگونه هر مطالعه بهتر می تواند با تهیه ماده غذایی مانند هویج بخشی از رژیم غذایی روزمره ، خطر ابتلا به CVD را کاهش دهد. در پروفایل هویج وب سایت ما ، از یک فنجان (122 گرم) به عنوان اندازه استاندارد استفاده می کنیم. به همین ترتیب ، یک وعده یکبار مصرف هویج در روز از بیشترین مزایای مشخص شده در این مطالعه فراتر می رود.

سایر مزایای سلامتی هویج
ما مطالعات بهداشتی را در مورد هویج مشاهده کردیم که فواید آن در طیف وسیعی از مناطق وجود دارد ، از جمله سلامت قلب و عروق همانطور که در بالا گفته شد ، بلکه سلامت چشم ، سلامت کبد و محافظت از سرطان را نیز شامل نمی شود. این مطالعات به ما توانایی توانایی هویج در ارائه پشتیبانی از طیف گسترده ای از سیستم های بدن را می دهد. با این وجود ، توجه به مطالعات در مورد هویج نیز حائز اهمیت است. به عنوان مثال ، محققان اغلب هویج ها را به عنوان بخشی از یک گروه غذایی بزرگتر (به عنوان مثال ، سبزیجات زرد / نارنجی) به جای اینکه به طور خاص روی آنها تمرکز کنند ، تجزیه و تحلیل می کنند. علاوه بر این ، بسیاری از مطالعاتی که ما در مورد فواید سلامتی هویج مشاهده کرده ایم با استفاده از موش و موش به جای افراد انجام شده است ، یا به تجزیه و تحلیل خطوط سلول انسانی در یک آزمایشگاه بستگی دارد.

توانایی هویج در تأمین مزایای محافظت از سرطان از مناطق فعال تحقیقاتی در مورد این سبزی ریشه بوده و همچنان ادامه دارد. مورد توجه ویژه این منطقه اجزای هویج به نام پلی اتیلن ها است. هویج این توانایی را دارد که اسیدهای چرب خود را بگیرد و آنها را به مولکولی بنام پلی استیلن تبدیل کند. این پلی استیلن ها شامل مولکول هایی مانند فالکارینول و فالکاریندول هستند. پلی استیلن ها هویج را از میکروارگانیسم ها از جمله قارچ ها و باکتری ها محافظت می کنند و همچنین در مطالعات آزمایشگاهی و حیوانات خاصیت ضد سرطانی نشان داده اند. لوسمی لنفوسیتیک و سرطان کولورکتال دو مورد از سرطانی است که در رابطه با پلی اتیلن های هویج مورد بررسی قرار گرفته است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی