یه مجله خبری شاد و سرگرم کننده

طبقه بندی موضوعی

۵ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۹ ثبت شده است

۳۰
ارديبهشت

گردو ، میوه سنگی تک دانه ای در مناطقی از آسیای میانه و منطقه مدیترانه سرچشمه گرفته است. مشخص شده است که با چربی های امگا 3 ، پروتئین ، آنتی اکسیدان ها ، استرول های گیاهی ، منیزیم ، مس ، ویتامین های A ، D و غیره بسته بندی شده است. ساختار سطح یک گردو شبیه به یک مغز است که نام آن را به دست آورده است. "غذای مغز" ، همچنین به دلیل این که برای تقویت سلامت مغز مفید است. در پخت و پز بسیار مورد استفاده قرار می گیرد تا طیف وسیعی از غذاهای خوشمزه مانند غلات صبحانه ، سالاد ، پاستا ، دسر ، میله های انرژی و غیره استفاده شود. روغن گردو روغنی است که از گردو استخراج می شود و برای اهداف مختلفی استفاده می شود. تولید کنندگان برتر این نفت گران قیمت چین ، ایران ، ایالات متحده آمریکا ، اوکراین و هند هستند.
 
دو نوع روغن گردو وجود دارد که از نظر تجاری در دسترس هستند ، سرد و تصفیه می شوند. روغن گردو ارگانیک با فشرده سرد از بیشتر مواد مغذی تشکیل شده است که برای سلامتی ما مهم هستند و از این رو گران هستند. از طرف دیگر روغن تصفیه شده از نظر مواد مغذی اساسی کم است و معمولاً در زیبایی و هنر استفاده می شود.
این روغن به دلیل داشتن مواد معدنی و مواد مغذی از چندین ویژگی تقویت کننده سلامتی تشکیل شده است. چند مزیت استفاده از روغن گردو عبارتند از:

1. در برابر عفونتهای قارچی می جنگد

از روغن گردو می توان برای درمان عفونتهای قارچی مانند کاندیدا ، خارش جک و پای ورزشکار استفاده کرد. روغن گردو تحت فشار سرد می تواند روی ناحیه آسیب دیده اعمال شود یا با سایر مواد ضد قارچ مانند سیر مخلوط شود. عفونت ها را نیز می توان با اضافه کردن چند قطره روغن درخت چای به روغن گردو درمان کرد. برای جلوگیری از عود مجدد عفونت ها ، باید از این روش های درمانی بطور مرتب استفاده شود. خواص ضد قارچی مهره در مبارزه با آکنه نیز کمک می کند.
 
2. نشانه های AgeingWalnut را کاهش می دهد و با کمک به کاهش یا جلوگیری از بروز چین و چروک ، خطوط ریز و غیره باعث پیری می شود. محتوای ویتامین B ما را از پیری زودرس در امان نگه می دارد. این امر می تواند سطح استرس را کاهش دهد و ما را از رادیکال های ایجاد کننده استرس رهایی دهد. ویتامین E از پوستهای محکم تر و جوان برخوردار است و آنتی اکسیدان بسیار مؤثر است. تمام مواد معدنی و مواد مغذی آن از انواع زخم ها و علائم موجود در پوست ما مراقبت می کنند. همچنین می توان آنرا با ماست ، عسل و پودر جو دوسر مخلوط کرد تا یک صورت صورت بگیرد. این باعث می شود که پوست تابش و نرم شود.
 

پسوریازیس یک بیماری خود ایمنی است که باعث ایجاد لکه های پوستی غیر طبیعی می شود. این یک بیماری التهابی برنامه ریزی شده ژنتیکی است که در اثر سرماخوردگی ، عفونت ها و استرس ایجاد می شود. این بیماری را می توان با بثورات پوستی یا بثورات پوستی روی پوست سر یا ناخن های فرد تشخیص داد. اضافه کردن روغن گردو به منطقه آسیب دیده به تسکین التهاب کمک می کند. می توان آن را مستقیماً در محل قرار داد یا در هنگام استحمام با آب مخلوط کرد.
 

کمبود خواب ، استرس و اگزما باعث ایجاد دایره های تاریک و کیسه های زیر چشم ما می شود. استفاده از روغن گردو گرم می تواند در محو شدن آنها و تسکین پوست حساس اطراف چشم بسیار مفید باشد. ماساژ روغن ولرم به طور مرتب پوست را روشن می کند ، آن را سالم تر کرده و درخشش طبیعی آن را بازیابی می کند. پف و افتادگی چشم از بین می رود و به نظر می رسد یکی بسیار روشن تر و شاداب تر است.
 

5- بیماریهای التهابی و مشکلات گوارشی را درمان می کند

بیماری هایی مانند آسم ، اگزما و ورم مفاصل را می توان با استفاده از روغن گردو بر روی منطقه مشکل ساز درمان کرد. مقادیر بالای اسیدهای چرب به درمان این مشکلات کمک می کند. گردو دارای فیبر بالایی است و این به سیستم هضم ما کمک می کند. این حرکت روده را بهبود می بخشد و بیشتر ناراحتی های گوارشی را از آن دور می کند.

  • ملیکا شفیعی
۲۷
ارديبهشت

زندگی

پرویز پرستویی[۴در روستای چالو، از توابع شهرستان کبودرآهنگ متولد شد. پدر وی کشاورز بود و زمانی که وی ۳ ساله بود به تهران مهاجرت کرد. دوران کودکی و نوجوانی را در یک خانه ی اجاره‌ای کوچک در محله دروازه غار سپری کرد. او در مدرسه صادقیه اسلامی در کوچه ی گمرک تحصیلات ابتدایی خود را به پایان رساند. پرستویی با پس‌انداز کردن یازده هزار تومان خانه‌ای در حوالی ترمینال جنوب خرید. مدتی به ورزش علاقه مند شده و دروازه‌بان تیم کارگران بود. پس از این زمان به مرکز رفاه نازی‌آباد رفت و شروع به آموختن تئاتر کرد. پرویز پرستویی در سال ۱۳۶۰ و زمانی که ۲۶ سال سن داشت به عنوان منشی در دادگستری تهران مشغول به کار شد، امّا پس از مدتی به خاطر علاقهٔ وافر به تئاتر رفت و تا پایان در آنجا مشغول به کار شد.

فعالیت

تئاتر و سینما

وی در سال ۱۳۴۸ به گروه بهرام بیضایی پیوست و در همان سال سرانجام اولین نقشش در تئاتر ماجرای یک محل را بازی کرد. پرستویی فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۴۸ با اجرای نمایش در مراکز رفاه، کاخ جوانان و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز کرد. در سال ۱۳۵۳ برای بازی در نمایش دکه و یک سال بعد برای بازی در نمایش تسلیم شدگان جایزه کاخ جوانان را گرفت. آشنایی او با بهزاد فراهانی او را به گروه کوچ کشاند تا به دنبال کسب تجربه باشد.

اوج دوران کاری وی در سال ۱۳۵۲ در نمایش‌های چشم برابر چشم، شبی در حلبی‌آباد، پتک و خانه روشن بود که در آن به بازی پرداخت. بازی او در نمایش پرطرفدار میلاد در نقش دلال زمین خیلی زود اسم او را در بین طرفداران تئاتر بر سر زبان‌ها انداخت. پرستویی در سال ۱۳۶۲ اولین فعالیت خود را در سینما با دیار عاشقان آغاز کرد و توانست در همین ابتدا مورد تحسین قرار گیرد و موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل جشنواره فیلم فجر شد. وی در سال ۱۳۶۶ در فیلم شکار با خسرو شکیبایی هم بازی شد. بازی او در آدم‌برفی ۱۳۷۳ و لیلی با من است ۱۳۷۴ در نقش‌های متفاوت باعث شهرت بیشتر وی شد و برای ایفای نقش صادق مشکینی دیپلم افتخار جشنواره فجر را به دست آورد.[۵]

نقطه اوج وی در سال ۱۳۷۶ برای بازی در فیلم آژانس شیشه‌ای در نقش حاج کاظم بود. وی برای بازی در این نقش سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر و دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم یوگسلاوی را در سال ۲۰۰۰ م. به دست آورد. بازی او در فیلم مومیایی ۳ در سال ۱۳۷۸ نیز از دیگر کارهای قابل توجه او در دهه ۷۰ بود. سال ۱۳۸۰ سال خوبی برای او نبود، فیلم آب و آتش با بازی نه چندان دلچسب و انتخاب نامناسب او و فیلم تکه‌پاره شده موج مرده با تکرار نقش حاج کاظم آژانس شیشه‌ای چهره موفقی از پرویز پرستویی به جا نگذاشت. پرویز پرستویی در سال ۱۳۸۲ بار دیگر چشمها را به سوی خود خیره کرد. بازی ماندگار او در نقش رضا مارمولک در فیلم مارمولک کمال تبریزی جایزه ویژه هیئت داوران جشنواره فیلم فجر ۱۳۸۲ و تندیس بهترین بازیگر نقش اول مرد هشتمین جشن خانه سینما ۱۳۸۳ را برای او به ارمغان آورد. وی از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۵ در فیلم‌های موفق دوئل ۱۳۸۲، بید مجنون ۱۳۸۳، کافه ترانزیت ۱۳۸۳ محصول مشترک فرانسه، ترکیه و ایران به ایفای نقش متفاوت پرداخت.

پرستویی دو بار دیگر در سال ۱۳۸۳ و ۱۳۸۴ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را برای بازی در فیلم‌های بید مجنون به کارگردانی مجید مجیدی و به نام پدر به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا از آن خود کردپاداش سکوت و کتاب قانون دو فیلم او در همکاری با مازیار میری در دو سال پشت سر هم بود.

وی در سال ۱۳۸۷ با بازی در فیلم بیست عبدالرضا کاهانی توانست جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم‌های هنری باتومی ۲۰۰۹ را به دست آورد. پرستویی در سال ۱۳۹۲ با بازی در فیلم امروز رضا میرکریمی مورد تحسین قرار گرفت و برنده جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم سان فرانسیسکو ۲۰۱۴، جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره بین‌المللی سینمای مؤلف رباط ۲۰۱۴ و برنده جایزه بهترین بازیگر مرد از جشنواره فیلم جیپور در سال ۲۰۱۴ شد.

پرستویی در سال ۱۳۹۴ پس از ده سال و برای ششمین بار با فیلم بادیگارد مقابل دوربین ابراهیم حاتمی‌کیا رفت و در نقش حیدر ذبیحی به ایفای نقش پرداخت. وی برای بازی در این نقش در سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر برای چهارمین بار برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد شد.[۶][۷][۸]

تلویزیون

پرستویی در انتخاب مجموعه تلویزیونی گزیده کار بود. او اولین کار خود را در سال ۱۳۶۳ آغاز کردامام علی، آوای فاخته و خاک سرخ سه کار دیده شده وی از سال ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۹ بوده‌استزیر تیغ در سال ۱۳۸۵ و آشپزباشی در سال ۱۳۸۸ ماندگارترین کارهای او در تلویزیون ایران به‌شمار می‌رود. پرویز پرستویی در مصاحبه‌ای جنجالی در ۱۶ دی ماه ۹۶ با فریدون جیرانی در برنامه زنده سی و پنج در رابطه با بسیاری از موضوعات اجتماعی و اقتصادی روز کشور صحبت داشت و در رابطه با تعدادی از فیلم‌های مطرحی که در آن‌ها به ایفای نقش پرداخته به مانند فیلم‌های مارمولک، بادیگارد، آژانس شیشه ای و قاتل اهلی صحبت نمود. در این مصاحبه پرستویی خود را جانباز سینما معرفی نمود و از چالش‌ها و سختی‌های هنر بازیگری با جیرانی به گفتگو پراخت.

 

  • ملیکا شفیعی
۲۱
ارديبهشت

اگر شما هم جزو افرادی هستید که پا به سن گذاشته اید و هنوز به فکر پرهیز غذایی، ورزش کردن، ترک سیگار، کاهش استرس و … نیفتاده اید، پس باید خودتان را باید برای افزایش فشار خون و مشکلات ناشی از آن آماده کنید.

به جرئت می توان گفت که بیش از نیمی از مردم بدون آنکه خودشان بدانند دچار فشار خون بالا شده اند، بیماری فشار خون بالا را قاتل بی صدا می نامند به دلیل آنکه علائمی انحصاری برای خودش ندارد.

در زیر شما را با ۶ روش برای پیشگیری و کنترل فشار خون بالا آشنا خواهیم کرد:

  1. تغذیه خود را اصلاح کنید.
    تلاش کنید در سبد غذایی خود موادی را که در جلوگیری از فشار خون بالا موثر هستند را بگنجانید. این غذاها شامل میوه ها، سبزیجات، حبوبات و غلات و همچنین غذاهای کم چرب هستند. سعی کنید از مواد غذایی دارای پتاسیم بالا استفاده کنید. از مصرف غذاهای حاوی چربی های اشباع شده پرهیز کنید. لبنیات از نوع کم چرب مصرف کنید.
    مواد غذایی با پتاسیم بالا: کشمش، زردآلو، آرد سویا، سبوس گندم، موز، طالبی، پرتقال، گوجه فرنگی
    غذاهایی با چربی اشباع شده: کره، روغن های جامد، دنبه، چربی های حیوانی
  2. نمک را تا حد امکان در غذاهای خود کم کنید.
    از خوردن غذاهای کنسروی بپرهیزید. نمکدان را از سفره غذا حذف کنید. از غذاهای آماده و فست فودی کمتر استفاده کنید. از خوردن ترشیجات که نمک به آن افزوده شده اجتناب کنید. سعی کنید در طبخ روزانه نمک را کم کنید. میزان نمک مورد نیاز روزانه برای افراد سالم کمتر از ۵ گرم (یک قاشق چایخوری) و برای افراد بالای ۵۰ سال و افراد بیمار کمتر از ۳ گرم است. باید توجه کرد در بسیاری از مواد غذایی سدیم پنهان وجود دارد. پس باید به برچسب های هر گونه موادغذایی کارخانه ای یا کنسروی توجه کرد.
  3. وزن خود را در حد نرمال نگهدارید.
    اگر اضافه وزن دارید، حتی اگر ۲ کیلوگرم وزن کم کنید، در کاهش فشار خون تاثیر گذار است.
  4. فعالیت بدنی خود را افزایش دهید.
    فعالیت بدنی منظم می تواند فشارخون شما را پایین بیاورد و وزن شما را تحت کنترل در آورد. انجام حداقل ۳۰ دقیقه فعالیت بدنی منظم و با شدت متوسط را جز برنامه روزانه خود قرار دهید.
  5. مصرف دخانیات را کنار بگذارید.
    باور داشته باشد که دخانیات سلامتی شما را به شدت تهدید می کند. شما فقط به خودتان تعلق ندارید بلکه عضوی از یک خانواده هستید. بنابراین تلاش کنید و از مراکز ترک دخانیات کمک بگیرید.
  6. استرس را مدیریت کنید.
    تا جاییکه می توانید استرس خود را کاهش داده و زندگی خود را مدیریت کنید. روشهایی مانند آرام سازی یا ریلکسیشن، تنفس های عمیق و خواب کافی و فعالیت بدنی منظم می تواند در کاهش استرس موثر باشد.
  • ملیکا شفیعی
۱۱
ارديبهشت

ملیکا شریفی‌نیا (زادهٔ ۲۱ شهریور ۱۳۶۵ در تهرانبازیگر سینما و تلویزیون ایرانی است. وی فرزند آزیتا حاجیان و محمدرضا شریفی‌نیا و خواهر مهراوه شریفی‌نیا می‌باشد. او دانش‌آموختهٔ رشتهٔ گرافیک بوده و در زمینه‌های گرافیک، عکاسی، تصویرسازی کتاب و ساخت آثار حجمی فعالیت می‌کند. وی بازی در سینما را از سال ۱۳۷۰ با فیلمی به نام اوینار به کارگردانی شهرام اسدی شروع کرد.

تولد

۲۱ شهریور ۱۳۶۵ ‏(۳۳ سال)
تهران

والدین

آزیتا حاجیان و محمدرضا شریفی‌نیا

ملیت

ایرانی

پیشه

بازیگر

همسر(ها)

امیررضا طلاچیان

 

سینمایی[ویرایش]

۱۳۹۵خرگیوش

۱۳۹۴عشق نیکان

۱۳۹۳پانسیون دختران - (مریم ابراهیم‌وند)

۱۳۹۲اشباح - (داریوش مهرجویی)

۱۳۹۲خواب‌زده‌ها - (فریدون جیرانی)

۱۳۸۶دایره زنگی - (پریسا بخت‌آور)

۱۳۸۲مهمان مامان - (داریوش مهرجویی)

۱۳۷۸میکس - (داریوش مهرجویی)

۱۳۷۵ابر و آفتاب - (محمود کلاری)

۱۳۷۳آرایش مرگ - (افشین شرکت)

۱۳۷۳اشک و لبخند - (شاپور قریب)

۱۳۷۳پری - (داریوش مهرجویی)

۱۳۷۱دایان باخ - (فرهاد پوراعظم)

۱۳۷۰دیدار در استانبول - (افشین شرکت)

۱۳۷۰اوینار - (شهرام اسدی)

مجموعه تلویزیونی[ویرایش]

۱۳۹۸کتونی زرنگی - علی ملاقلی پور

۱۳۹۷محله گل و بلبل ۳ - احمد درویشعلی پور

۱۳۹۶دلدادگان - منوچهر هادی

۱۳۹۵محله گل و بلبل ۲ - احمد درویشعلی پور

۱۳۹۴حالت خاص - افشین اربابی

۱۳۹۰خانهٔ اجاره‌ای - شاهد احمدلو

۱۳۹۲خروس - (سعید آقاخانی)

۱۳۸۹نون و ریحون - (فرزاد مؤتمن)

۱۳۸۸آشپزباشی - (محمدرضا هنرمند)

۱۳۸۸شمس‌العماره - (سامان مقدم)

۱۳۷۹داستان‌های نوروز - (مرضیه برومند)

۱۳۷۷افسانه پوپک طلائی

شبکه نمایش خانگی[ویرایش]

۱۳۹۶بالشها

 

  • ملیکا شفیعی
۰۲
ارديبهشت

مواد لازم اسپاگتی با سبزیجات:

12 اونس اسپاگتی یا ماکارونی دلخواه

4 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 فنجان (140 گرم) پیاز خرد شده

2 کدو سبز متوسط ​​، خرد شده (1/2 پوند)

2 کدو تنبل زرد متوسط ​​، خرد شده (1/2 پوند)

3 میخک سیر ، خرد شده (1 قاشق غذاخوری)

1/2 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک

1/4 قاشق چای خوری فلفل قرمز فلفل

2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

1 (28 اونس) می تواند گوجه فرنگی را کاملا پوست کند

یک قاشق مرباخوری (12 اونس) فلفل قرمز سرخ شده ، تخلیه شده و برش در قطعات 1/2 اینچی (1 فنجان جمع آوری)

2 تا 3 قاشق چایخوری پودر قارچ ، اختیاری ، یادداشت ها را ببینید

5 فنجان (1/2 پوند) برگ اسفناج

تعداد کمی برگ ریحان تازه ، به علاوه چیزهای دیگر برای چاشنی

فلفل سیاه نمکی و تازه

پنیر پارمزان یا مخمر غذایی برای سرو کردن


روغن زیتون را در یک ظرف وسیع با طرفین بیش از حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و بپزید ، گاهی اوقات هم بزنید تا شفاف شود. 3 تا 5 دقیقه.

کدو تنبل ، کدوی زرد ، سیر ، پونه کوهی ، دانه های فلفل قرمز و یک مشت نمک سخاوتمندانه را اضافه کرده و سپس بپزید ، گاهی اوقات هم بزنید تا نرم شود اما هنوز هم با کمی ترد. 5 تا 8 دقیقه. در رب گوجه فرنگی هم بزنید و یک دقیقه دیگر بپزید. (هنگام تهیه این سس ، معمولاً از 1 تا 1/2 قاشق چای خوری نمک دریایی خوب استفاده می کنیم.)

فلفل قرمز ، گوجه فرنگی و پودر قارچ بو داده را اضافه کنید. به حالت سس کم بیاورید و بپزید تا مایع نیمی از آن غلیظ شود و کاهش یابد. حدود 10 دقیقه همانطور که سس ها می پزند ، از یک قاشق استفاده کنید تا کل گوجه فرنگی ها را به قطعات کوچکتر خرد کنید تا یک سس پرمخاطره شود.

COOK PASTA
در حالی که سس صاف می شود ، یک قابلمه بزرگ آب شور را به جوش آورده و سپس ماکارونی را طبق دستورالعمل بسته بپزید.

به پایان رسید
سس را از روی حرارت بردارید و سپس در اسفناج و ریحان هم بزنید. سپس در صورت لزوم با نمک اضافه تنظیم کنید. در ماکارونی پخته شده بریزید و سپس یک دقیقه بگذارید تا ماکارونی مقداری سس و اسفناج را جذب کند. دوباره پرت کنید ، و سپس با پارمسان یا مخمرهای غذایی پاشیده شده در بالا سرو کنید.

خواص تره فرنگی چیست؟

  • ملیکا شفیعی