طرز تهیه کیک گردویی+ چطور کیک گردویی درست کنیم؟
کیلوکالری
642
چربی
46 گرم
اشباع
26 گرم
کربوهیدرات
50 گرم
قندها
32 گرم
فیبر
0.8 گرم
پروتئین
7 گرم
نمک
0.9 گرم
ذخیره در FoodPrint خوب من
عناصر
برای مخلوط کیک
200 گرم شکر کاستور
200 گرم کره نرم شده
4 تخم مرغ
، مورد ضرب و شتم
200 گرم آرد خود را افزایش می دهد
1 قاشق غذاخوری پودر بیکینگ
15 گردو
نصف
2 قاشق غذاخوری قهوه فوری ، حل شده در 1 قاشق غذاخوری آب جوش
برای پر کردن
گلدان ماسکارپون 500 گرم
85 گرم شکر موسکوادو سبک
4 قاشق غذاخوری تیا ماریا
چند گردو نان تست شده
نصف ، برای تزئین
طرز تهیه کیک گردویی:
اجاق گاز را به 190C / پنکه 170C / گاز 5. کره دو قلع ساندویچ 20 سانتی متری و خط با کاغذ پخت غیر خط. نیمی از گردوها را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید. 10 را رزرو کنید و بقیه را خرد کنید. قهوه فوری را در 1 قاشق غذاخوری آب جوش حل کنید ، خنک کنید و ترکیب اصلی کیک را اضافه کنید (به جای شیر ، دستور تهیه اسفنج کلاسیک ویکتوریا ، درست) را اضافه کنید.
برای پر کردن ، ماسکارپون را با شکر موسکوادو سبک و تیا ماریا تا صاف کنید. کیک های خنک شده را با یک سوم پر کردن و گردو خرد شده ساندویچ کنید.
قسمت های بالا و پهلوهای کیک را با بقیه پر کردن بپوشانید و قسمت بالا را با نیمه های گردوی خمیر شده تزئین کنید.